20 жовтня 2021 13:15
1

Максим ШАЦЬКИХ: "Динамо" потрапило в "групу смерті", але і з "Барселоною" треба битися"

Екс-нападник "Динамо" Максим Шацьких в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів, чого очікує від киян у грі третього туру Ліги чемпіонів проти каталонської "Барселони", яка відбудеться сьогодні, 20 жовтня, на "Камп Ноу".


"Напрошується чергова фраза: "Барселона" є "Барселона". В якому б стані вона не була, грати проти такої команди дуже складно. Звичайно, кажуть, що треба брати очки. Це так, з будь-яким суперником треба чіплятися за очки. Але у випадку з "Барселоною" на перемогу, звичайно, буде складно розраховувати. Але це футбол, все можливо. Важкувато буде, але треба грати.


Чи стала "Барселона" слабшою після відходу Мессі? Не те що б слабкіше, але вона стала іншою. Команда грає по-іншому. Все одно у каталонців є футболісти, які можуть вирішити будь-який момент, будь-який епізод. Згоден, що вже інша "Барселона".


Магія "Камп Ноу"? Це перші секунди, а потім тиск трибун так вже не відчувається, всі думки будуть в грі.


Думаю, що навіть за Лігу Європи буде складно боротися, тому що "Бенфіка" теж команда хорошого рівня. Взагалі цього року у "Динамо" " група смерті". Але все одно треба виходити на поле і битися в кожному матчі.


Гармаш на позиції форварда з "Барселоною"? Не думаю, що варто порівнювати чемпіонат України та ігри в єврокубках. В УПЛ на цій позиції Гармаша для Луческу, напевно, достатньо. Але не впевнений, що в Іспанії він теж буде грати з перших хвилин. Все залежить від плану на гру, який вибере Луческу. Там є ще Шкурин, Супряга.

На поле надо в первую очередь играть, а не биться.