19 жовтня 2021 16:36

"Не бачу "Реал" явним фаворитом". Калініченко - про матч мадридців з "Шахтарем"

Експерт сайту ВсеПроСпорт.ру - колишній півзахисник "Спартака" і збірної України Максим Калініченко - зробив свою ставку на матч Ліги чемпіонів "Шахтар" – "Реал" Мадрид.


- "Шахтар" вдома прийматиме мадридський "Реал". Тут можна повторити ту ж фразу, яку я говорив в матчах цих команд з "Інтером" в минулих турах – зустріч "старих знайомих". Рік тому донецький і мадридський клуби також грали в групі, і тоді донеччани знатно попсували нерви "вершковим".


Але відтоді багато чого змінилося, обидві команди змінили головних тренерів. У "Шахтар" прийшов досвідчений зарубіжний тренер Де Дзербі. Ну а приводити "Реал" в себе повернувся Анчелотті. Таким чином, гра в обох клубів теж змінилася.


Я не бачу тут "Реал" явним фаворитом матчу, яким його бачать букмекери. "Шахтар" все ще непроста і незручна команда для мадридців. Плюс, донеччани ще й грають вдома, де можуть доставити проблем будь-якому клубу, "Реалу" в тому числі.


Зідан влітку не просто так пішов з мадридського клубу. Є у нього багато проблем. Керівництво команди живить надії на майбутні трансфери. А поки команду тягнуть "старожили" - Бензема, Модрич, Крос. Покинув влітку команду головна зірка "вершкових" останніх 15 років так точно – Серхіо Рамос. Без нього в обороні часто помиляється "Реал".


Все-таки враховуючи все це, а також той факт, що "Шахтар" гратиме вдома, думаю три очки дістануться мадридцям з дуже великими зусиллями. У цьому матчі я запропоную поставити на перемогу "Шахтаря" з форою (+1). Думаю, ця ставка може зайти досить впевнено.