13 жовтня 2021 08:00

Руні анонсував документальний фільм про кар'єру і проблеми, з якими він зіткнувся

35-річний екс-форвард збірної Англії і "Манчестер Юнайтед" Уейн Руні в документальному фільмі вперше розповість про те, як зіткнувся з проблемами з психічним здоров'ям.


"Я хочу бути чесним і торкнутися всього важливого, що сталося в моєму житті. Я хочу, щоб люди побачили мене і мою сім'ю такими, якими ми є, а не тими, як нас представляють.

Я хочу, щоб люди дійсно краще розуміли мене як особистість. Протягом усього життя молоді спортсмени переживають важкі періоди, і я часто говорю про ті моменти, коли я був дійсно пригнічений і не хотів нікого не бачити поруч. Громадськість отримає реальне уявлення про те, що відбувалося в моїй голові, коли на тебе в юному віці тисне тягар відповідальності виступів за "Манчестер Юнайтед" і збірну Англії.

За останні 20 років було багато речей, які широко висвітлювалися, і я відчував, що важливо, щоб люди бачили, що ховається за образом сім'янина, і як це було рости в дуже проблемному районі Ліверпуля. Цей фільм дасть кожному уявлення про це.

Важко опинитися в центрі уваги в 16 років і мати справу з усім, що пов'язано з грою за свою країну, все це було для мене в новинку. Я вчився буквально на ногах, мені потрібно було пізнати все досить швидко, звичайно, на цьому шляху теж були помилки. Мені цікаво розповісти про це, а людям буде цікаво це побачити", — наводить слова Руні The Telegraph.