9 жовтня 2021 09:42

Агуеро приступив до роботи на тренуваннях. Дебют за "Барселону" очікується вже на наступних вихідних

Аргентинський нападник Серхіо Агуеро проігнорував досить багато пропозицій від різних клубів в літнє міжсезоння, так як вже мав усну домовленість з каталонською Барселоною про перехід в її стан в якості вільного агента, після закінчення дії його контракту з чинними чемпіонами Англії, Манчестер Сіті.


Однак, вже з перших тренувальних занять в новому для себе клубі футболіст був змушений боротися з наслідками травми гомілкової кістки, з якою у нього виникали проблеми ще під час виступів за "городян".

Як підсумок, дебютний поєдинок 33-річного виконавця після трансферу був зрушений у часі в бік середини сезону, проте останні новини з табору "блаугранас" несуть в собі обнадійливий характер.

Напередодні Агуеро прибув на базу Барселони для того, щоб під пильним контролем фізіотерапевтів клубу провести перше легке тренувальне заняття з набору фізичної форми, після чого пройшов через відновлювальні процедури.

Результати вправ, як повідомляє іспанська преса, були задовільними, і тепер вони з високою часткою ймовірності стверджують про появу футболіста на полі вже в найближчому матчі Валенсії на Кам Ноу, який відбудеться 17 жовтня.