8 жовтня 2021 12:58

Андрій ШАХОВ: "Зіграємо невдало - тоді і будемо розмусолювати тему Малиновського. А зараз подібна критика точно не йде збірній на користь"

Заступник головного редактора журналу" Футбол " Андрій Шахов висловився про ситуацію Руслана Малиновського у збірній України.


"Малиновський був провідним гравцем збірної при Шевченку. Він здорово почав сезон в Аталанті. Але у кожного тренера свої погляди на футбол, на гру команди. Петраков не ворог самому собі, і він краще знає суть або конфлікту, або назвемо простіше, непорозуміння з Малиновським. Давайте довіряти тренеру, єдиному футбольному наставнику в нашій країні, який зробив свою команду чемпіоном світу, в його рішенні. Критика, що обрушилася на Петракова з усіх боків, не залишається непоміченою в збірній. І це перед двома ключовими матчами.


Прошу всіх незадоволених: давайте заспокоїмося і будемо судити за результатами двох матчів, що залишилися. Зіграють невдало - тоді і будемо розмусолювати тему Малиновського. А зараз подібна критика точно не йде збірній на користь. Я особисто вірю в хлопців, в тренерів, в команду".