6 жовтня 2021 16:13

Ріісе: "Я б хотів, щоб Холанд перейшов в "Ліверпуль", йому б підійшов стиль Клоппа"

Колишній захисник "Ліверпуля" і збірної Норвегії Йон Арне Ріісе заявив, що хотів би, щоб його співвітчизник Ерлінг Холанд перейшов в його колишню команду.


"Звичайно, я б хотів, щоб Ерлінг перейшов в "Ліверпуль", тому що це неймовірний футболіст. Він у відмінній формі. Мені здається, йому підійшов би стиль Юргена Клоппа. До того ж я думаю, що Холанду сподобався б "Ліверпуль" як клуб. Втім, якщо його отримає "Манчестер Сіті", то це буде щось. Якщо говорити про непереможні команди, то з ним "Сіті" буде близький до цього. Хто підпише Холанда - неважливо, в наступному сезоні або колись ще, - стане дуже сильною командою на довгі роки. Не знаю, чи є у "Ліверпуля" можливість підписати Ерлінга, але якщо вона є - будь ласка, нехай вони це зроблять, тому що ефект від цієї угоди буде неймовірним", - наводить goal слова Ріісе.


У сезоні-2021/22 Холанд провів 8 матчів за дортмундську "Боруссію", на його рахунку 11 голів і 4 результативні передачі. Портал Transfermarkt.com оцінює 21-річного норвежця в 130 мільйонів євро.