4 жовтня 2021 15:32

Лапорта через WhatsApp пояснив раді директорів "Барси", чому підтримує Кумана

Фото - Depositphotos.com


Президент "Барселони" Жоан Лапорта по WhatsApp повідомив членам ради директорів про те, що підтримує тренера Роналда Кумана.


У четвер, після поразки "Барси» від "Бенфіки" (0:3) в Лізі чемпіонів, на "Камп Ноу" відбулося засідання Ради директорів каталонців. На ньому Лапорта висловив крайнє невдоволення результатами і тим, що Куман продовжує грати в три центральних захисника і залишає молодих футболістів поза складом.

Преса зробила висновок, що матч проти "Атлетіко" – останній для Кумана на чолі "Барси". Така ж думка склалася і у членів ради директорів, які вирішили, що 17 жовтня, до наступного засідання, у команди буде новий тренер.


Однак після того, як всі медіа написали про швидку відставку Кумана, Лапорта в п'ятницю подзвонив тренеру, щоб детально поговорити з ним про становище команди, результати та гру.


У суботу вранці президент довів свою позицію до членів ради директорів за допомогою WhatsApp. Він пояснив, що "тренер заслуговує довіри", що він прийняв команду в розпал спортивної та управлінської кризи в клубі.

Цей крок Лапорти був продиктований бажанням уникнути ситуації, при якій члени правління клубу дізналися б про зміну думки президента через пресу.