2 жовтня 2021 17:06
1

Юрій МОРОЗ: "Хлопці сьогодні керували грою, старалися, домінували, комбінували"

Головний тренер "Чорноморця" Юрій Мороз прокоментував поразку в матчі з "Колосом" (1:2).


- Задоволений грою, але не задоволений результатом. Хлопці сьогодні керували грою, старалися, домінували, комбінували. Хороша рухова активність була на футбольному полі. Пресингували, але на жаль.


- Судячи зі створених гольових моментів, підопічні виконали ваші вказівки. Якими вони взагалі були?


- Установка була перш за все виграти. Те, що хлопці біжать, створюють моменти біля чужих воріт... Знову ж насторожує контроль при грі в обороні, індивідуальні помилки призводять до взяття воріт.


- Ваша команда знову пропускає 2 м'ячі за матч. Якщо об'єктивно, сьогодні заслужили обидва?


- Якщо пропустили, то так. Десь слабка концентрація в моментах, коли ми пропускали голи. Відскік. І другий м'яч-начебто нас більше, але гравець грає головою, забиває гол. Неуважність призвела до поразки.


- Наскільки не вистачало сьогодні Кравченка?


- Сергію бракувало не лише на полі, а й у роздягальні. Є певні у нього проблеми, так що сьогодні ми були без нього.


- Заміна Авагімяна на Брагару. Що він повинен був привнести своїм виходом на поле?


- Макс мав внести швидкість на флангах, ті простріли, які ми від нього чекаємо. Може, у нього не було достатньо часу, щоб проявити свої якості. А Авагімян просто втомився. Він дав хороший обсяг роботи, міг забити, але заміни напрошувалися.


- Де команда сьогодні недопрацювала для позитивного результату?


- Складно на це питання відповісти — - сказав Мороз.

Пока Мороз не наладит игру в центре обороны и не уберет оттуда Кадири и Дубко, провал будет следовать за провалом. Игра впереди не спасет от поражений. Сегодня они вновь привезли оба гола. Я понимаю, что заменить их некем ( но нужно искать в дубле, перевести туда кого-то с других позиций).Кадири вообще ,,всадник без головы", а Дубко игрок не уровня Премьер-Лиги. Недаром Максимов от него отказался, а подобрал только Черноморец.
Вот срочно забрали из Чернигова Биловара, а он сидит на скамейке. Неужели он так плох? Правда , в конце прошлого сезона и Мороз в U-21 его игнорировал, используя на его месте других