1 жовтня 2021 21:04
1

Євген ЛЕВЧЕНКО: "Динамо" захоче реабілітуватися і показати, що в Суперкубку сталося непорозуміння"

Євген Левченко ексклюзивно для FanDay.net розповів про протистояння "Динамо" і "Шахтаря".


- Після матчу за Суперкубок України Ви написали в Твіттері, що Шахтар вас здивував, а Динамо розчарувало. Чого очікуєте від гри 3 жовтня, коли команди зійдуться в матчі УПЛ?


- Суперкубок я завжди виношу за дужки. Це виставковий матч, де футболісти можуть проявити себе саме в психологічному плані, можуть налаштуватися на переможний лад. У чемпіонаті України буде зовсім інша гра. Динамо захоче повною мірою реабілітуватися і показати, що в Суперкубку сталося непорозуміння. Я очікую дуже яскравого і цікавого футболу. Мені хочеться побачити, наскільки Шахтар виріс при Де Дзербі.


Відставання від Динамо всього три очки і гірники зроблять все можливе, щоб наздогнати киян. Дуже сподіваюся, що Динамо не посиплеться і буде продовжувати грати у футбол. Все-таки при Луческу Динамо дуже додало в тактичному плані і набуло впевненості в собі. Якщо кияни виграють, то відрив буде вже шість очок. Це буде вирішальна подія в чемпіонській гонці.


- Який Шахтар Вам подобається більше - команда Де Дзербі або торішня Каштру?


- Мені подобається Шахтар Де Дзербі. Імпонує, що Де Дзербі не тушується, а намагається грати у свій футбол, який він прищеплював іншим командам. Але поки цей Шахтар сильно штормить. Сподіваюся, він буде стабільнішим. Це команда, яка повинна грати більш рівно, на одному рівні, щоб не було таких провальних матчів, як з Шерифом, Минаєм і Олександрією.

лева, хотеть и мочь - 2 большие разницы