1 жовтня 2021 20:48

Мілевський - про Луческу в "Динамо": "Для мене це дивно. Проти нього весь час рубалися, лаялися"

Колишній футболіст "Динамо" Артем Мілевський для YouTube-каналу "Ходят слухи" розповів, як ставиться до Мірчі Луческу в київському клубі.


"Коли тренеру вже 60, коли він вже прожив життя ... Припустимо, як хлопці з "Динамо" мені розповідають, як вони Луческу слухають. Людина досягла чого, людина шанована. Він стільки тренував, у нього стільки ігор було. То звичайно, пацани його слухають. У нього є чому повчитися.


Реакція на призначення Луческу? У мене, напевно, була така ж реакція, як у всіх киян, які не тільки були присутні хоч раз на стадіоні. Це, м'яко кажучи, дивно, і все це нелогічно, не піддається думки нормальної.


Але, якщо говорити про Мірчу Луческу, то людина прийшла і виграла Кубок, Суперкубок, чемпіонство. Не знаю... Я вважаю, що багатьом ультрас, багатьом фанатам не сильно важливо ні чемпіонство, ні все це. Важко змиритися з тим, що Луческу - тренер "Динамо".


Для мене, якби грав в "Динамо", як і для всіх футболістів, президента, важливий результат. А "Динамо" зараз грає в Лізі чемпіонів. Якщо брати фінанси, то це величезні гроші. І для Ігоря Суркіса як для боса клубу Луческу або хто завгодно. Він приніс йому величезну кількість грошей. Тут треба... Або ти такий: "Ось, Мірча!.." Теж не вважаю спостерігати Луческу в динамівських кольорах... Для мене це дивно. Я проти нього весь час грав, рубалися, лаялися. А зараз... Ну, напевно, в житті все буває", - сказав Мілевський.