1 жовтня 2021 19:05
2

Євген ЛЕВЧЕНКО: "Динамо" вдома потрібно обов'язково добивати недобиту "Барселону"

Євген Левченко ексклюзивно для FanDay.net оцінив шанси Динамо вийти в плей-офф єврокубків.


- Кияни непогано провели матч з Бенфікою, але без шансів поступилися Баварії.


- Було боляче дивитися, як Баварія переїхала катком Динамо. У киян було кілька непоганих вибігань, але це виглядало не цілісно. На Баварію дивишся, як на машину. У них настільки налагоджені дії всіх футболістів, що просто насолоджуєшся грою.


У Динамо було занадто багато необов'язкових втрат і помилок, за які в чемпіонаті України не карають. А тут в центрі поля дві втрати, до яких привели нерозторопність Сидорчука та Шапаренка, так що Гнабрі і Сане відразу вибігли один на один з голкіпером. Левандовськи взагалі феноменальний. Йому пам'ятник за життя можна ставити.


- Попереду у команди Луческу - спарка з кризовою Барселоною. Що нам очікувати від цих ігор?


- У Динамо будуть шанси зачепитися з Барселоною за очки. У каталонського клубу дуже складний період: фінансів немає, Рональд Куман під тиском, проблема з президентом, який втручається в багато речей, плюс не будується гра і відсутній забивний нападник. Люка де Йонга в пух і прах рознесла іспанська преса після таких промахів, як з Бенфікою.


Шанси для взяття воріт Барселона створює, але кульгає реалізація. В останньому матчі з гри випав Депай. Бенфіка зіграла дуже здорово і грамотно.


Коли йде такий розлад між президентом і тренером, команда не може грати в нормальний футбол. Мені сподобався вислів Кумана, який сказав, що коли був Мессі, всі проблеми відходили на другий план, тому що він витягував дуже багато. А після його відходу всі проблеми вилізли назовні.


Проти Бенфіки непоказно зіграв Піке, Гарсія, Люк де Йонг. Для мене це гравці, які в недалекому майбутньому, можливо, підуть з Барселони. Тому у Динамо є шанс. Зрозуміло, що якщо Барселона заб'є швидкий гол, то буде дуже складно. Але, чим чорт не жартує.


- Ви вірите, що Динамо вийде з групи, хоча б з третього місця в Лігу Європи?


- Буде важко. У психологічному плані важливо, як Динамо зіграє з Барселоною. Якщо киянам вдасться перемогти або зіграти внічию в гостях, то з'являться якісь можливості. А вдома потрібно обов'язково недобиту Барселону добивати. Якщо не брати очки з каталонцями, то буде важко розраховувати на вихід з групи, дивлячись, як грають Бенфіка з Баварією.

После игры на "Камп Ноу" недобитыми
можем быть мы, а не "Барса"....
Шютник… а за одно перебитую Баварию … зачем эти лозунги … ?