1 жовтня 2021 00:08
2

Вболівальники "Барселони": "Не буде нічого дивного, якщо з таким тренером, як Куман ми програємо ще й "Динамо"

Фото - Depositphotos.com


Поразка від "Бенфіки" боляче вдарила по почуттям вболівальникiв "Барселони", які в соцмережах почали шукати різні шляхи для виходу їх команди з кризи.


Fuera: Не хочу зачіпати тему Кумана. Зараз нам потрібно турбуватися про те, щоб не втратити очки в матчі проти "Динамо". Якщо там буде нічия, то "Барселона" може попрощатися з думками про вихід з групи. У нас більше немає права на помилку.


Isaac: МЮ йде на 3-му місці в АПЛ, відстаючи від лідера на одне очко. "Реал" знаходиться на першій сходинці в Прімері. "Барселона" займає 6-е місце в чемпіонаті і останнє в групі Ліги чемпіонів, де з нею виступають такі команди, як"Бенфіка" і "Динамо". Відчуйте різницю і зробіть висновки.


B-Boi: Я ще міг зрозуміти поразку від "Баварії", тому що німці поки знаходяться на недосяжному для нас рівні, а ми відчуваємо кризу. Але програш "Бенфіці" з таким складом... Не варто дивуватися, якщо з таким тренером, як Куман ми програємо ще й "Динамо".


DeGoat: Не час впадати у відчай. Нам просто потрібно вигравати в двох матчах проти "Динамо", потім перемагати на виїзді "Бенфіку" і брати три очки з "Баварією". Всього лиш. А якщо серйозно, то Куману пора на вихід.


Het Darji: І так, давайте уявимо наступний розвиток подій: ми програємо "Динамо" 0: 2. Упевнений, Куман скаже наступне: "Ми добре грали до другого пропущеного м'яча. До того ж, ми поки не можемо грати на рівних з такими сильними суперниками".


RW: Якщо "Баварія" двічі обіграє "Бенфіку", а ми в двох матчах переможемо "Динамо", то знову будемо на коні і знайдемо психологічну впевненість. Але ключове слово тут "якщо".

Juan Jevers: Хочу подякувати Куману за виконану роботу. Також хочу, щоб він пішов. Він був одним і найважливіших гравців в історії "Барселони", але, будь ласка, припиніть тренувати нашу команду.


Kevin: Якщо Кумана все ж не звільнять, він повинен поліпшити гру команди. Нам не потрібно багато точних коротких передач. Необхідно попрацювати над точністю ударів в завершальній стадії. Чорт візьми, нам просто потрібно частіше бити по воротах суперника з будь-яких дистанцій.


Fredy Forero: Хочу поцікавитися у Кумана, чим він взагалі думав, коли прибрав з команди таких гравців, як Суарес, Відаль і Ракітіч, а замість них привів в команду безліч посередніх футболістів? Очевидно, що з цієї причини ми раз по раз терпимо фіаско.


Nedo: Єдині матчі, в яких "Барса" може перемогти - це матчі з "Динамо" вдома і на виїзді, а також матч вдома з "Бенфікою". Але навіть тоді у нас буде тільки 9 очок. Відчуваю, мені буде потрібно звикати дивитися матчі "Барселони" в єврокубках по четвергах.


Fernando Linares: Як врятувати "Барселону"? Продати клуб якомусь шейху, який буде інвестувати в команду і позбутися від усякого сміття. Мова про Люка де Йонга, Бускетса, Піке і Серхи Роберто.

Назвать мусором Бускетса и Пике... Это не от большого ума.
Проиграете ещё и Динамо! Но сильно не волнуйтесь. Это надо пережить....