26 вересня 2021 14:58

Куман - про можливу відставку: "Знаю, що такі чутки ходять"

Фото - Depositphotos.com


Головний тренер "Барселони" Рональд Куман напередодні матчу з" Леванте" в 7-му турі Ла Ліги висловився щодо свого майбутнього в каталонському клубі.


На прес-конференції, присвяченій попередньому матчу синьо-гранатових з "Кадісом", Куман зачитав заяву, попросивши журналістів і вболівальників підтримати команду в непростий період, після чого пішов, не ставши відповідати на питання.

Після цього в пресі з'явилися повідомлення про те, що доля Кумана в "Барселоні" залежить від результату гри з "Кадісом", яка завершилася нічийним результатом (0:0). Спортивний директор "Барселони" Рамон Планес після матчу заявив, що керівництво клубу продовжує довіряти Куману, незважаючи на чергову втрату очок.

"З дня моєї заяви нічого не сталося — - наводить слова Кумана Marca. - У літаку ми [з керівництвом] обговорювали матч з "Кадісом", тільки і всього.

Моє майбутнє? Мені особливо нічого сказати з цього приводу, тому що я давно не читаю газети. Я знаю, що чутки ходять, але все, що нам залишається робити — це вигравати матчі. Ходять розмови, звучать імена [можливих кандидатів на заміну] ... така робота. Я не збираюся витрачати сили на те, що не в моїй владі".