24 вересня 2021 20:32

Вернер підписав попередній контракт з "Баварією" в 2019-му, але скасував трансфер, дізнавшись, що Ковач і Саліхаміджіч проти його переходу

У 2019 році нападник "Челсі" Тімо Вернер, тоді виступав за "РБ Лейпциг", був близький до переходу в "Баварію".


Термін контракту Вернера з "Лейпцигом", що діяв тоді, закінчувався в 2020 році, тому німець шукав клуб, в який міг би перейти на правах вільного агента. По ходу сезону - 2018/19 форвард підписав з "Баварією" попередню угоду.

Сам футболіст не дуже хотів переходити в мюнхенський клуб, але агент Карл-Хайнц Ферстер переконав його погодитися на трансфер.

Потім Вернер дізнався, що Ніко Ковач, який тоді обіймав посаду головного тренера "Баварії", і спортивний директор Хасан Саліхаміджіч не зацікавлені в його послугах. На угоді наполягав Улі Хенесс, який тоді перебував на посаді президента "Баварії", пише Der Spiegel.

Ці відомості підтверджують, Goal.com і Spox.

Після зірвався переходу в "Баварію" форвард продовжив контракт з "Лейпцигом".

Про цю ситуацію стало відомо через справу, яка зараз розглядається в суді. Агент Карл-Хайнц Ферстер судиться зі своїм колишнім партнером Муратом Локурлу. Як стверджує Ферстер, Локурлу винен йому 660 тисяч євро за перший професійний контракт Вернера, який був підписаний в сезоні-2014/15 зі "Штутгартом".

В рамках судового розгляду Локурлу надав безліч документів, в тому числі – листування в WhatsApp, де містяться докладні відомості про переговори, які Вернер в 2019 році вів з "Баварією".