22 вересня 2021 17:00

Селезньов вибачився за показаний під час матчу з "Ворсклою" середній палець

Нападник "Миная" Євген Селезньов приніс вибачення за нецензурний жест, який він показав у бік трибун під час матчу проти "Ворскли" в 8-му турі УПЛ.


"Жест, який я зробив у бік вболівальників на матчі між "Ворсклою" і "Минаєм", був зроблений на емоціях і я щиро шкодую з цього приводу.


Скажу лише, що цей жест був спровокований образливими вигуками на мою адресу від невідомих мені особисто вболівальників на трибунах.


Вони кричали образливі слова, які навіть озвучувати соромно, а також звинувачували мене в причетності до сепаратистських угруповань, з якими борються українські війська на сході нашої країни.


Ці слова мене вкрай обурили, адже те, що зараз відбувається в моїх рідних краях, є для мене дуже чутливою і болючою темою. Я неодноразово повторював і повторюю, що є українцем і я підтримую цілісність і недоторканність нашої країни.


Донецьк - це Україна. Завжди так було і буде. Тому не допущу подібних слів на свою адресу. Враховуючи образливі вигуки в мою сторону, які не припинялися, незважаючи вимоги представників мого клубу, та інших людей на трибунах, визнаю, що не стримався і піддався емоціям, продемонструвавши цей жест у перерві матчу. Що не повинен був робити ні за яких обставин. Прошу вибачення у всіх уболівальників на трибунах у Полтаві, і у тих, хто спостерігав за цим поєдинком біля екранів телевізора.


Не мав на меті образити когось і щиро шкодую про цей інцидент. Обіцяю, що в майбутньому подібного більше не повториться, адже всі ми, футболісти і вболівальники, хочемо, щоб український футбол приносив виключно позитивні емоції", – написано у зверненні Селезньова.