22 вересня 2021 14:44
2

Олександр ПОВОРОЗНЮК: "Якщо Романова не покарають - його покарають фанати "Інгульця"

Президент "Інгульця" Олександр Поворознюк вважає, що УАФ повинна покарати арбітра Віталія Романова за помилки в матчі з "Колосом" (0:2).


- Команда не розуміє, навіщо тренуватися, якщо можна вийти, нічого не робити і виграти? Ми цього робити не будемо. Ми грали, граємо і будемо грати тільки чесно в футбол.

- Ви спілкувалися з кимось із керівників УАФ?

- Ніякого спілкування не було. Я просто чекаю, що цього арбітра покарають. І як покарають. Якщо його не покарають - його покарають фанати "Інгульця".

- Ви вже як караєте, це ж неправильно.

- А що робити? Якщо зараз вийде промені і скаже виправдання на адресу цього арбітра, значить ми дивимося різний футбол. І я тоді взагалі не розумію, що ми робимо в цьому футболі.

До нас приїжджали перед сезоном арбітри і розповідали про нові правила. Як вважається рука. Якщо це відскік від землі, то рука в будь-якому випадку не рахується. Нам дають точку. Так як вважається? Від землі відскакує м'яч. Він не не чекав, не бачив.

Всі на "футболі" в подиві були, чому так? Як можна було не побачити? Я не знаю, як вони не побачили. Мені просто цікаво, як його покарають.

- Вас же можуть притягнути до відповідальності, якщо з ним щось трапитися. Ось ви погрожували йому.

- Я йому бажаю здоров'я, ви що? Я навпаки бажаю йому тільки здоров'я, просто Ви знаєте, які у нас фанати. А з мене сміялися, коли я клітку варив. Це ж фанати, вони безбашенні на всю голову, - сказав Поворознюк.


Только меня раздражает разбогатевшее быдло, которое угрожает людям своими ручными бандюками? По нему же тюрьма плачет.
Да этого неадеквата Романова давно пора наказать. Вот таких людей берет Лучи. Как Романов, Кривушкин... Уверен, они бы не прошли тест на IQ.