18 вересня 2021 15:21

Нападник збірної Гібралтару образився на Холанда через те, що той відмовився мінятися майками

Нападник збірної Гібралтару Ріс Стайч розповів, що норвезький форвард дортмундської «Боруссії» Ерлін Холанд проявив неповагу до його партнера по національній команді.


«У минулому березні наш воротар Рой Чиполіна попросив у Холанда футболку після матчу, коли ми грали вдома. Норвежці виграли з рахунком 3:0, Холанд не забив жодного гола. Після інтерв'ю для телебачення Рой підійшов до Ерліна І сказав: "Мій син - твій великий фанат, не проти, якщо ми поміняємося майками?». Холанд подивився на нього, посміявся і пішов!


Холанд може багато що купити, але йому не купити красиві вчинки. Можливо, йому в голову вдарила величезна увага з боку медіа. У нього був шанс ощасливити дитину на цілий день, місяць або рік, але він сказав: «Ні». Тому, коли ми проводили гру у відповідь в Осло, ніхто з нас не хотів футболку Холанда. Можливо, він зберіг її для себе на честь хет-трику, або віддав комусь із норвезьких уболівальників, тому що це був їхній перший домашній матч з уболівальниками на стадіоні», - наводить The Sun слова Стайча.


У березневому матчі відбірного турніру ЧС-2022 Гібралтар поступився Норвегії з рахунком 0:3, в грі, яка відбулася 7 вересня, норвежці розгромили гібралтарців з рахунком 5:1.