11 вересня 2021 14:55

Тренер "Динамо" U-17 Євген Ястребінський: "Нам вдавалася і комбінаційна гра, і реалізація"

Старший тренер «Динамо» U17 Євген Ястребінський прокоментував перемогу своїх підопічних з розгромним рахунком 8:0 у виїзному матчі проти ДЮСШ ФА «Тернопіль»:


- Сьогодні, незважаючи на великий рахунок, наші футболісти до кінця матчу не зупинялися, власне, для цього ми і провели заміни. Що стосується рахунку, вважаю, він по грі. Нам вдавалася і комбінаційна гра, і реалізація, могли перемогти з ще більшим рахунком. На теоретичному занятті розберемо цей матч і побачимо все помилки. Звичайно, є певні нюанси, які хочеться поліпшити.


На початку гри суперник дозволяв собі грубість, але ми відповідали на неї забитими м'ячами, вважаю, це правильно. Нещодавно ми грали з цією командою на турнірі в Ужгороді, тому знали, чого чекати. Попереджали наших хлопців про те, що з боку суперника може бути грубість, тож вони були готові до цього. Попросили хлопців не відповідати на провокації, а грати в свій футбол.


На тренуваннях ми награємо різні комбінації і варіанти, завершуємо атаки ударами з різних точок, тому ви сьогодні могли побачити різноманітні гольові передачі, в тому числі, і з довгих дистанцій.


Впевненість Гусєва? Напевно, суперники так дозволяли йому грати. Хлопці дорослішають, досвід дається взнаки, думаю, і Гусєв, і всі інші з кожною грою будуть додавати.


Фото - ФК «Динамо»