9 вересня 2021 17:39

Тренер БАТЕ не бачить нічого поганого в коронавірусі

Головний тренер борисовського БАТЕ Віталій Жуковський в інтерв'ю клубному youtube-каналу розповів про те, яка в клубі ситуація з коронавірусом.


- Я хотів зробити це звернення, щоб не хвилювати вболівальників, що, в принципі, я в клубі і просто є хвороба. І на той момент, коли я відчув нездужання, я ж не міг визначити, що у мене є коронавірус. Після цього тільки зробив тест і я тільки у вівторок дізнався результат. І потім пішли і тренери, і футболісти. І всім почало показувати, що це позитивний тест.


Так що боязні жодної не було. Коронавірус... Я в цьому взагалі нічого поганого не бачу, але було неприємно, лежачи в лікарні не в дуже хорошому стані, коли, в принципі, я знаю дуже добре людей, і я до них нормально ставився, ті ж журналісти, спотворювали і такі речі говорили, які, напевно, не зовсім правильні. Але це життя, я все розумію. Сучасні лайки, підписки важливіші людських, напевно, відносин. Це, звичайно, неприємно. Але як є так є.


Я кажу, що так, я перехворів коронавірусом, і всі хлопці у нас перехворіли коронавірусом. І вчора зробили тільки знову тестування і ,слава Богу, на даному етапі у нас у всіх негативні тести на коронавірус.