9 вересня 2021 17:00

Воротар "Металіста 1925" Сидоренко: "З "Динамо" розраховуємо на позитивний результат"

Голкіпер Металіста 1925 Денис Сидоренко поділився очікуваннями від матчу сьомого туру Прем'єр-ліги проти київського Динамо. Нагадаємо, що гра відбудеться вже цієї суботи.


Воротар Металіста 1925 провів зі старту сезону всі матчі своєї команди в УПЛ, але в матчі з Дніпром-1 Кривенцов довірив місце на останньому рубежі молодому Максиму Коваленку. "Жодних проблем зі здоров'ям у мене немає. Тренерський штаб вирішив надати можливість зіграти іншому голкіперу. З розумінням поставився до цього", - зазначив Сидоренко.


Вже в суботу, 11 вересня, харків'ян чекає, напевно, найсерйозніше випробування в клубній історії чинним чемпіоном України.


"Проти київського Динамо ще не грав, - каже кіпер. - Це гранд нашого футболу, і хочеться проявити свої найкращі якості в протистоянні з чинним чемпіоном. Так, у нас була пауза через матчі збірних, нам вдалося добре попрацювати в цей період. Були дворазові тренування, а також зіграли контрольну гру з Ворсклою (перемога 2:1). Якщо зіграємо проти киян з максимальною самовіддачею і не програємо боротьбу, то досягнемо бажаного результату".


Досвідчений голкіпер відзначив силу гравців Динамо:


"У киян ряд кваліфікованих гравців у всіх лініях. Але не можу сказати, що ми вже до гри капітулювали. Хоч ми і дебютанти УПЛ, розраховуємо на позитивний результат. Для цього нам потрібно приділити увагу кожному виконавцю. Необхідно з максимальною концентрацією зіграти в епізодах, віддаватися з першої і до останньої хвилини", - резюмував Сидоренко.


Анатолій Снісаревський


Фото - "Металіст 1925"