8 вересня 2021 16:15

"Динамо" готується до "Металіста 1925": Миколенко і Бурда вже працюють у загальній групі

Київське "Динамо" готується до першого матчу після вересневої паузи на міжнародні матчі національних збірних.


У розташування команди вже повернулося кілька гравців збірної України, яких тренер національної команди Олександр Петраков вирішив не задіяти в сьогоднішньому товариському матчі з Чехією.


У групі вже працюють Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Сергій Сидорчук І Віктор Циганков, які брали участь в іграх збірної в кваліфікації на ЧС-2022.


Також в середу з командою тренувалися Руслан Нещерет і Костянтин Вівчаренко, які ще напередодні ввечері провели повний матч за молодіжну збірну України, яка перемогла у Ковалівці.


Водночас п'ятеро динамівців потрапили до заявки національної збірної України на контрольний матч з Чехією. Це Денис Бойко, Олександр Сирота, Олександр Караваєв, Олександр Тимчик і Микола Шапаренко.


Не повернулися ще з розташування збірних і динамівські легіонери, захищають кольори своїх країн. Томаш Кендзера готується до сьогоднішнього поєдинку» кадри " проти Англії, а Ерік Рамірес - до завтрашньої зустрічі Венесуели з Парагваєм.


У зв'язку з відсутністю низки збірникiв разом з першою командою тренувалися кілька молодих гравців, які виступають за юнацький склад.


Приступив до роботи в загальній групі Микита Бурда, повністю відновився після важкої травми і перенесеної півроку тому операції на ахілловому сухожиллі.


А ось Віталій Буяльський поки продовжує відновлюватися після пошкодження привідного м'яза стегна, отриманого в грі за збірну.


У середу в Києві встановилася сонячна і тепла погода, тренуватися при якій було одне задоволення. Футболісти провели заняття в піднесений настрій. Команда працювала над ігровими взаємодіями, а також тактичними побудовами. Голкіпери в цей час виконували спеціальну роботу під керівництвом Михайла Михайлова.


Наступний матч "Динамо" проведе в суботу в Харкові, де зустрінеться з новачком Прем'єр-Ліги, командою "Металіст 1925". А вже в найближчий вівторок киянам належить старт у груповому турнірі Ліги чемпіонів.