1 вересня 2021 12:36

Тарас КАЧАРАБА: "Вызов в сборную - радостное событие не только для меня, но и для моей семьи"

Напередодні виїзного поєдинку проти збірної Казахстану у відборі чемпіонату світу 2022 року своїми очікуваннями поділився новачок національної команди України Тарас Качараба.


- Почуваюся добре. Виклик до збірної - це радісна подія не лише для мене, а й для всієї моєї сім'ї. Досить несподівано мене викликав Олександр Петраков, але я, звичайно, щасливий і буду намагатися допомогти всім, чим можу. Я вже знайомий із багатьма гравцями національної команди, адже раніше ми зустрічалися на клубному рівні - й один проти одного, і як партнери. Із тими ж, кого не знаю, познайомлюся під час тренувального процесу.

Поєдинок із Казахстаном, на мою думку, буде досить складним, тому що наші гравці звикли до натуральних полів, а завтра буде штучний газон, до якого потрібно якнайшвидше пристосуватися. Незважаючи на це, хлопці напевно мають бажання повернути супернику боржок за перший матч, тож мотивація буде зашкалювати. Я сподіваюся, що результат цього поєдинку буде для нас позитивним.


Відзначимо, що сьогоднішній матч між збірними Казахстану та України стане дебютним для виконувача обов'язків головного тренера нашої національної команди Олександра Петракова.