5 серпня 2021 08:11

Кубок Украины. Веское слово любителей, характер "Левого берега"

Відбулися поєдинки першого попереднього етапу розіграшу Кубка України з футболу сезону-2021/2022. Були представлені в ньому й «Фенікс» та «Олімпія», які успішно виступили в Кубку України серед аматорських команд і здобули право зіграти з професіоналами. Сьогодні вони довели невипадковість свого злету.


У Підмонастирі, що на Львівщині, «Фенікс» приймав одного з лідерів групи «А» другої ліги - МФА «Мункач». Ігрова перевага господарів сумнівів не викликала, але вони зуміли матеріалізувати її в забиті м’ячі лише в другому таймі. Спочатку відзначився Максим Фещук, добре знаний за виступами в командах елітного дивізіону, а підсумковий рахунок установив Роман Гнатів - 2:0 на користь «Феніксу».


Ще відчутнішою була перевага «Олімпії» із Савинців, яка приймала друголіговий «Любомир» в обласному центрі - Полтаві. Номінальні господарі потішили злагодженими діями й здобули переконливу звитягу - 6:0.


Усе ж, найбільший інтерес викликав поєдинок у Києві, де «Лівий берег» зустрічався із СК «Полтава». Ці клуби очолюють турнірну таблицю у своїх групах другої ліги. Столичній команді лише в додатковий час вдалося схилити шальки терезів на свій бік. 1:0.


«ФЕНІКС» (ПІДМОНАСТИР) — МФА (МУКАЧЕВО) — 2:0 (0:0)


«СКОРУК» (ТОМАКІВКА) — ФК «ТРОСТЯНЕЦЬ» — 1:0 (0:0)


«ОЛІМПІЯ» (САВИНЦІ) — «ЛЮБОМИР» (СТАВИЩЕ) — 6:0 (3:0)


«КАРПАТИ» (ЛЬВІВ) — АКАДЕМІЯ ФУТБОЛУ СК «КИЇВ» — 3:0 (0:0)


«ЛІВИЙ БЕРЕГ» (КИЇВ) — СК «ПОЛТАВА» — 1:0 (0:0, 0:0), Д. Ч.