13 червня 2021 09:45

"Динамо" U-10 - обладатель Кубка Киева

У суботу, 12 червня, відбувся фінал розіграшу Кубка Києва у віковій категорії U10 (футболісти 2011 року народження).


У вирішальному поєдинку в боротьбі за трофей зійшлися київське «Динамо» (тренер – Сергій Величко) та ФК «Вишневе». Динамівці здобули переконливу перемогу – 5:1, та стали володарями Кубка столиці.


Детальніше про гру розповів тренер динамівської команди U10 Сергій Величко.


- Минулого року у фіналі ми грали з цією ж командою, й обіграли їх – 4:2. Цього року перемога також була за нами, але вже більш переконлива.


Загалом, фінал, як завжди буває, вийшов напруженим. Початок гри дався нам важко, але коли почали грати швидше, то вдалося забити один гол, за ним другий – і все пішло за нашим сценарієм.


Хлопці старалися, створювали моменти. У нашій команді виділялися два швидких нападники-шульги – Марк Піроженко та Гліб Бантиш. Що стосується суперника, то вони намагалися грати за рахунок стандартних положень – штрафних ударів, подач із кутових, аутів тощо. Але ми швидко адаптувалися до їхньої тактики, й мало дозволяли створювати біля власних воріт.


Варто віддати належне супернику, який не зупинявся, незважаючи на рахунок, грав до кінця. Ми же, змінюючи кожні п’ять хвилин четвірки гравців (поєдинки проходили у форматі 4 польових гравці плюс 1 воротар два тайми по 20 хвилин), лише збільшували темп та довели рахунок до великого.