13 червня 2021 08:36

ДЮФЛУ. Элит-лига. U-14. "Динамо" - ДЮСШ-11 "Черноморец" 3:1

Минулої суботи команди Еліт-ліги ДЮФЛ, які посіли у своїх групах місця з першого по четверте, зіграли перші стикові поєдинки за право вийти до півфіналу змагань.


Молодша академічна група «Динамо» U14 під керівництвом тренерів Сергія Беженара та Євгена Лозинського у своїй групі «А2» стала другою та завітала в гості до Одеси, де зустрілася з місцевою ДЮСШ-11 «Чорноморець», яка у групі «А1» посіла третє місце. Поєдинок завершився мінімальною перемогою одеситів 1:0.

12-го червня на полі НТБ «Динамо» в Кончі-Заспі відбувся матч-відповідь, від якого залежала доля путівки до фінальної стадії змагань, яка складатиметься з півфіналу, фіналу та матчу за третє місце.


Гості заволоділи ініціативою з перших хвилин та провели кілька випадів до воріт суперника. Уже на 4-й хвилині наша команда могла вийти вперед, коли після подачі від кутової позначки головою відзначився Попов, але арбітр зафіксував порушення правил в атаці та скасував взяття воріт. Утім, уже за п’ять хвилин під час чергової атаки динамівців пробив по воротах Човгаленко – з його спробою воротар впорався, відбивши м’яч. На добивання поспішав Ільченко, але одесити у власному штрафному майданчику збили нашого гравця, і справедливий пенальті чітко реалізував Попов.


У відповідь гості створили кілька загроз володінням Мойсеєва після стандартних положень, але кияни взяли м’яч під контроль та перевели гру на чужу половину поля. Одного разу Ільченко, намагаючись замкнути дальню стійку, якимось дивом не влучив по м’ячу після подачі від кутової позначки. Той же Ільченко робив передачу до штрафного майданчика після проходу та пасу Рибака, але воротар суперників м’яч забрав. Утім, ближче до завершення тайму господарі таки змогли відзначитися ще раз: Дехтяр прострілив з лівого флангу і Богданов головою підправив м’яч у дальній кут воріт – 2:0.


Другий тайм активніше почали гості, але з ударом приблизно з лінії штрафного майданчика впорався Мойсеєв, забравши м’яч. Ще одного разу наш воротар в ефектному стрибку вибив м’яч з-під поперечини після подачі зліва. Але, як і в першому таймі, наша команда змогла стримати натиск суперника. Утім пристрасті на полі загострювалися та емоції вирували. В одному з моментів одеситам удалася результативна атака – наш воротар не зміг дотягнутися до м’яча, спрямованого під самісіньку поперечину ударом через себе у виконанні четвертого номера гостей.


Після пропущеного м’яча господарі притиснули гостей до їхніх воріт та виконали кілька кутових поспіль. Але захист та воротар суперників діяли самовіддано. Одного разу ДЮСШ-11 врятувала поперечина після удару головою Богданова. Попов виконував небезпечний стандарт, який заробив Дехтяр у районі кута штрафного майданчика, але воротар витягнув м’яч із ближнього кута, перевівши на кутовий, після якого одесити теж змогли вибити м’яч подалі. А після ще однієї подачі від кутової позначки м’яч забрав голкіпер суперника.


Словом, в останні хвилини динамівці не відходили від воріт гостей і були винагороджені за свої старання та зусилля. Після чергової подачі зі штрафного Попов влучив у поперечину, від якої м’яч відскочив до Богданова, і той з метра головою спрямував його в сітку. Тож «Динамо» U14 здобуло перемогу та вийшло до фінальної частини змагань.


ДЮФЛУ. U14. Еліт-ліга. Плей-оф, матч-відповідь


«Динамо» - ДЮСШ-11 «Чорноморець» - 3:1 (2:0), перший матч - 0:1


12.06.2021. Конча-Заспа, НТБ «Динамо»


«Динамо»: 23. Мойсеєв, 2. Рибак, 14. Михайленко, 3. Білий, 4. Дехтяр, 6. Човгаленко, 18. Озимай, 7. Ільченко (17. Бондар, 61), 11. Редушко (26. Губенко, 36), 8. Попов (к), 13. Богданов (16. Букатий, 70+2).


Голи: Попов (9, з пен.), Богданов (27, 70+2) – (51)


Попередження: Озимай (40) – Кеббе (44).