5 червня 2021 20:08

Комментарии игроков "Динамо" U-14 после матча с ДЮСШ-11

Футболісти «Динамо» U14 Олександр Драган і Богдан Редушко прокоментували перший стиковий матч Еліт-ліги ДЮФЛ проти одеської ДЮСШ-11 «Чорноморець» на виїзді, який закінчився мінімальною поразкою «біло-синіх» 0:1:


Олександр Драган:


- Не знаю, що сталося, ми налаштовувалися і старалися грати, як зазвичай, показувати свій футбол. За відео розбирали цього суперника, по приїзду спробували поле, але гра якось не пішла. Намагалися робити те, що говорить тренер, але не виходило. Сьогодні ми створили достатньо моментів: Редушко бив штрафний - виконав ідеально, але воротар витягнув м'яч, я кілька разів бив, але «по горобцях». Пам'ятаю, один раз м'яч пролетів вище, другий - взяв воротар. Били головою після подачі з кутового... Всі моменти не згадаю, потрібно було забивати в таких епізодах. У першому таймі ми «в'язали» гру, грали через пас, та й взагалі, вийшли на поле, нікого не боячись. А у другому, може, втомилися, адже поле велике, ноги підсіли, і гра пішла якось не так.


Пропущений гол ми розібрали в роздягальні. Потрібно грати, як команда. Човгаленко помилився, але нічого страшного, помилки бувають у всіх, потрібно допомагати один одному і грати один за одного.


Що стосується моєї жовтої картки, я отримав її, коли до мене відскочив м'яч в штрафному майданчику, я почав робити фінти, потім відчуваю - суперник торкнувся моєї ноги. У таких випадках потрібно падати, що я і зробив, а суддя дав картку. Потім він до мене підійшов і сказав свою думку, - не можу нічого заперечити йому. А момент, коли попередження отримав Богданов, я не бачив. Тепер я пропущу матч-відповідь з ДЮСШ-11 «Чорноморець» в Києві.


Але нічого страшного, ще є гра вдома, думаю, в Києві ми покажемо все, що можемо, рахунок буде великим. Ми дуже ретельно розберемо цю гру, а у повторній будемо виконувати те, що скажуть тренери. Думаю, командно ми їх переграємо - те, що не вийшло сьогодні, ми надолужимо в Києві.


Богдан Редушко:


- Напевно, ми були розслабленими до гри. Команда суперника мала один момент, і вона його реалізувала, а у нас гра не йшла. У одеситів сьогодні добре грав високий воротар - він виручав у багатьох епізодах, в тому числі, і після стандартних положень. Господарям пощастило трохи більше. Але я впевнений, що вдома ми візьмемо реванш.


Що стосується штрафних ударів в моєму виконанні, ми їх відпрацьовуємо після тренувань: виставляємо стінку, прошу воротаря постояти. У грі такий штрафний майже вийшов, але, повторюся, добре зіграв воротар. Що стосується наших атак, воротар повинен був віддавати м'яч на захисника, той далі в центр, на тренуваннях це виходить, а сьогодні не зовсім вдавалося. Ми знали, що суперник буде бити м'яч вперед, вони особливо не йшли в атаку, а просто захищалися. Повторюся, у них був один момент за всю гру, і вони його реалізували.


На матч-відповідь покращимо наш настрій, зберемося і пройдемо одеситів. Вважаю, нашій команді це зробити під силу, ми будемо по-спортивному злішими. Уже будемо добре знати, чого очікувати від цього суперника, тож в Києві має бути легше.