1 червня 2021 08:15

Тренер "Динамо" U-12: "За весь турнир в Виннице забили 28 мячей и ни одного не пропустили"

Тренер «Динамо» U12 Денис Борсук підбив підсумки виступу своїх підопічних та турнірі «Utmost Cup» в Вінниці і підсумкове перше місце:


- Фінальний поєдинок з «Волинню» вийшов важким. Була гідна гра з міцною і фізично сильною командою. Багато боротьби, не завжди вдавалося опустити м'яч на землю і грати в той футбол, в який ми звикли. Але ми розраховували на щось подібне, адже не завжди у вирішальній фінальній грі виходить показати красивий футбол.


Після того, як ми повели в рахунку, стало трохи легше, «Волинь» майже нічого не створила біля наших воріт. В основному, це були довгі закидання до нашого штрафного майданчика, але у нас впевнено на виходах грав воротар і захисники. Приємно, що за весь турнір ми забили 28 м'ячів і жодного не пропустили.


В цілому, на турнірі ми отримали хороший досвід, побачили свій рівень на тлі одних з найкращих команд України. Всі учасники виглядали гідно на цих змаганнях, ми поважаємо кожного суперника, до всіх ставимося серйозно і належним чином налаштовуємося.


Тепер ми повертаємося до Києва, будемо догравати чемпіонат міста по 2008-му року і Кубок Києва, в рамках якого вийшли у фінал. Тож відпочивати нам ніколи: хлопці отримають два дні вихідних, і розпочнемо цілеспрямовану підготовку до фіналу. Після цього дограємо чотири матчі чемпіонату, і в 20-х числах червня хлопці отримають відпочинок.


Турнір у Вінниці добре вписався у підготовку до завершальних матчів сезону. У зв'язку з карантином його переносили, тому ми чекали його початку, працюючи в стандартному режимі.