29 травня 2021 20:24

Сергей БЕЖЕНАР: "Несмотря на отсутствие турнирной интриги, мы вышли с желанием победить"

Старший тренер «Динамо» U14 прокоментував перемогу своєї команди над «Карпатами» у Львові в матчі останнього туру другого етапу Еліт-ліги ДЮФЛУ.


- Сьогодні Олександр Ільченко зробив найбільший внесок у командну перемогу?


- Звичайно, він забив важливі голи, виконав великий обсяг роботи. Звісно, його внесок у сьогоднішню перемогу дуже великий. Але всі хлопці сьогодні віддалися грі, вийшли з бажанням, з намаганням. Хоча, в принципі, ця гра з турнірної точки зору взагалі нічого не вирішувала. Ми в будь-якому випадку були б другими за підсумками групи. Але вийшли з бажанням перемогти, і це добре. Як то кажуть, підтримали марку.


- Який прогрес показала команда за свій перший сезон в ДЮФЛУ? Хто ще крім Ільченка став виділятися?


- Однозначно в цьому віці сказати не можна. Сьогодні лідером був Ільченко, у минулій грі - Попов, перед тим - Драган. Деякі ігри витягли захисники, на них теж варто звернути увагу. Як і Даня Мойсеєв. Але в цьому віці складно судити, в цьому віці вони ще ростуть. І поступово додають. Ми поступово перейшли на наступний етап, включили більше тактики. Поступово вони навчаються. Але стабільності ще немає.


- Наскільки формат Еліт-ліги корисний для цієї вікової категорії?


- Мова не тільки про цю вікову категорію. У змагальному плані це великий плюс для всіх. Немає прохідних ігор. Усі ігри дуже напружені, в кожній школі, з якою ми зустрічалися, є талановиті хлопці.



Фото - ФК «Динамо»