29 травня 2021 16:32

ДЮФЛУ U-17. Элит-лига. "Динамо" - КЗ ДЮСШ "Карпаты-Рух" 0:0

У суботу, 29 травня, відбулися матчі заключного, 10-го туру, другого етапу Еліт-ліги ДЮФЛУ.


Старша вікова категорія «Динамо» U17 (футболісти 2004 року народження) вдома приймали КЗ ДЮСШ «Карпати-Рух». Нагадаємо, матч першого кола між цими командами завершився перемогою львів’ян із рахунком 2:0. Звітний же поєдинок завершився без забитих м’ячів – нічия 0:0.


Підопічні аргентинського фахівця Гільєрмо Самсо у манежі НТБ «Динамо» у Кончі-Заспі активно увійшли в гру та вже на перших хвилинах могли відзначитися, але м’яч після удару Кілєвого пролетів повз дальню стійку. Гості відповіли ще небезпечніше, але після удару низом Столярчука м’яч якимось дивом теж пролетів повз дальню стійку. Хороший момент динамівці мали у середині тайму, коли з лінії штрафного майданчика пробивав Царенко, але воротар львів’ян зреагував. Трохи не пощастило і Горбачу.


Але і львів’яни не змогли отримати вигоду зі своїх моментів, адже кожного разу на шляху м’яча опинявся наш воротар Кочерга. Також відзначимо, що матч проходив у напруженій боротьбі, арбітру часто доводилося зупиняти гру через порушення правил, а кілька разів гравцям навіть знадобилася допомога лікарів, особливо дісталося Царенку. У підсумку, на перерву команди пішли без забитих м’ячів.


У другому таймі гра проходила у тому ж руслі. Моменти біля чужих воріт наша команда створювала, але втілити їх у забиті м’ячі не вдавалося. Близьким до цього був Горбач, який завдавав удару головою після подачі від кутової позначки, але м’яч летів занадто високо, і динамівський нападник ледь до нього дотягнувся у стрибку і послав його вище воріт. У відповідь гравець команди «Карпати-Рух» Михальчук вийшов до воріт, обіграв воротаря, але влучив у стійку.


Біля протилежних володінь кияни виконали два кутових поспіль, але при стандартних положеннях гості діяли вдало. Натомість вони самі ледь не повели у рахунку, коли Федор вийшов один на один із Кочергою, але наш голкіпер вчасно вийшов з воріт та зміг ліквідувати загрозу. Ще одного разу динамівцям пощастило після того, як рикошетом від стійки м’яч летів у ворота, але його встиг винести з лінії наш захисник. А незабаром після цього арбітр дав фінальний свисток.


Тепер на киян, які посіли четверте місце у своїй групі, чекає фінальний етап ДЮФЛ, який складатиметься зі стикових матчів (вдома та на виїзді) проти одеської ДЮСШ-11 «Чорноморець», півфіналів, фіналу та матчу за третє місце.


ДЮФЛУ. U17. Еліт-ліга. Другий етап. 10-й тур


«Динамо» - КЗ ДЮСШ «Карпати-Рух» - 0:0


29.05.2021. Конча-Заспа, манеж НТБ «Динамо»


«Динамо»: 13. Кочерга, 21. Пономаренко, 3. Волковицький (4. Ромасюк, 35), 20. Павленко, 16. Канаєв, 19. Пастух, 9. Ганжола, 5. Царенко (18. Уваров, 82), 7. Кілєвий (10. Давлатов, 64), 14. Приходько (17. Білоусов, 64), 11. Горбач.


КЗ ДЮСШ «Карпати-Рух»: 1. Герета, 2. Кітела (16. Согор, 85), 3. Слюбик, 5. Важинський, 6. Товарницький, 14. Варфоломеєв, 10. О.Федор, 19. Добрянський, 13. Михальчук (22. Касарда, 70), 15. Боцьків (11. А.Федор, 63), 20. Столярчук.