25 квітня 2021 16:35

ДЮФЛУ U-14. Элит-лига. "Динамо" - "Карпаты-Рух" 1:0

У суботу 24-го квітня, у 5-му турі другого етапу Еліт-ліги ДЮФЛУ «Динамо» U14 приймало львівську команду з Комунального закладу ДЮСШ «Карпати», які весняну частину сезону проводять під назвою «Карпати-Рух».


Динамівці, як завжди, розпочали матч активно, більше володіли м’ячем, територіальною та ігровою перевагою. Утім, через кілька хвилин гості перехопили ініціативу, створивши кілька потенційно гольових моментів біля воріт Мойсеєва. Загалом львів’яни чинили хороший опір господарям, організуючи швидкі та небезпечні контратаки. Але, впоравшись із ними, кияни вирівняли гру та змогли повести в рахунку.


Долю поєдинку вирішив єдиний забитий м’яч, який наша команда провела з пенальті. Одинадцятиметровий удар у середині першого тайму заробив Ільченко, з яким захисник суперника обійшовся не за правилами у власному штрафному майданчику, зупинивши динамівця забороненим прийомом. Арбітр у своєму рішенні не сумнівався, а вирок упевнено реалізував Попов, пробивши по центру, але досить сильно, щоб воротар суперника не встиг зреагувати на політ м’яча.


Загалом перший тайм проходив у цікавій боротьбі, був насиченим та динамічним. Футболісти обох команд створили достатньо небезпечних моментів біля воріт одна одної, але реалізувати ще хоча б один із них ані динамівцям, ані львів’янам не вдалося.


Другий тайм за напругою та кількістю гострих моментів, зокрема й після стандартних положень, був схожим на перший. Але щоразу на перешкоді у м’яча ставала стінка, захисники або воротар. Удари по воротах або блокувалися, або гравцям не вистачало влучності. Суперники по черзі володіли м’ячем та ініціативою, вчасно вступаючи у відбір та граючи на підбиранні, але рахунок до фінального свистка так і не змінився. У підсумку мінімальна перемога киян – 1:0.


Нагадаємо, свій наступний матч «Динамо» U14 проведе наступного четверга, 29-го квітня, коли в рамках 6-го туру вдома прийматиме ДВУФК «Дніпро».


ДЮФЛУ. U14. Еліт-ліга. Другий етап. 5 тур


«Динамо» - «Карпати-Рух» - 1:0 (1:0)


24.04.2021. Київ. НТБ «Динамо» на Нивках


«Динамо»: 13. Мойсеєв, 2. Рибак, 14. Михайленко, 3. Білий, 4. Дехтяр, 6. Човгаленко, 19. Белав’ят (16. Букатий, 58), 10. Драган (17. Бондар, 55), 7. Ільченко (18. Озимай, 52), 11. Редушко (26. Губенко, 67), 8. Попов (к) (21. Богданов, 61).


«Карпати-Рух» (стартовий склад): 25. Орищак, 4. Мельничук, 20. Дзюнь, 2. Газорян, 24. Кирилишин, 8. Горін, 23. Сахоцький, 19. Паньківський, 9. Муржиловський, 11. Гембарський, 13. Гайдак.


Гол: Попов (22, з пенальті).