18 квітня 2021 17:02

"Динамо" U-11 - серебряный призер "Leo Cup"

На масштабному дитячому футбольному турнірі «Leo Cup», який триває цими днями у Львові, настав час вирішальних матчів.


Нагадаємо, обидві динамівські команди вікових категорій U9 (футболісти 2012-го року народження) та U11 (футболісти 2010-го року народження), напередодні виграли свої матчі на другому груповому етапі та вийшли до півфіналу змагань. Команда U11 виявилася сильнішою за одеський «Чорноморець» 5:0 та «Шахтар» з Нововолинська 4:1.


У півфіналі старші динамівці під керівництвом Сергія Бондара та Олександра Стужука зустрілися із донецьким «Шахтарем». На цій стадії команди грали два тайми по 20 хвилин. У непростому, напруженому та принциповому поєдинку кияни виявилися сильнішими та здобули перемогу з рахунком 2:0, забивши у кожному таймі по м’ячу. Автором першого голу став Тимур Калюжний, а другого – Дем’ян Хабіб. Кияни мали перевагу, створили багато гольових моментів, словом, хлопці грали добре, тож результат був закономірним. У паралельному матчі київський «Локомотив» переміг вінницьку «Ниву» 3:1, тож у фіналі динамівці зустрілися із київською командою.


Залишивши дуже багато сил та емоцій у грі із «Шахтарем», коли у нашої команди було багато моментів, але не усі з них вдалося реалізувати, на фінальний поєдинок їх вже майже не залишилося. У першому таймі фінального поєдинку динамівці виглядали здорово, гостро атакували та створювали багато моментів. Але забити більше, ніж один раз, у першому таймі не вдалося. Після перерви нашим хлопцям було важкувато фізично. Вони пропустили необов’язковий швидкий м’яч. Надалі кілька перспективних моментів створив «Локомотив», а у киян вони з’явилися лише наприкінці матчу, тож основна частина гри проходила у центрі поля. Тож переможець визначився у серії післяматчевих пенальті, які краще пробили суперники.