6 квітня 2021 09:12

Первая лига. "Агробизнес" не одолел неудобного соперника, "Металлист 1925" прервал затяжную победную серию

Черговий тур у першій лізі сьогодні розпочався поєдинком у Житомирі, де «Полісся» приймало «Металіст 1925».


Підписання мирної угоди слід визнати закономірним. До речі, й поєдинок першого кола цих команд також завершився нульовою нічиєю.


Усе ж, центральний матч туру відбувся у Волочиську, де «Агробізнес» зустрічався з незручним опонентом — «Волинню». Адже в попередніх поєдинках лучани перемагали тричі за однієї нічиєї та поразки. До речі, це був 30-й поєдинок Олександра Чижевського на чолі «Агробізнесу», але його підопічним так і не вдалося схилити шальки терезів на свій бік. 0:0.


Свій сотий гол у домашніх поєдинках у першій лізі забили футболісти «Кременя». У матчі з лідером, «Вересом», це зробив на 13-й хвилині Богдан Бичков. Проте це не вибило з колії рівнян, які ще до перерви вирівняли становище після влучного пострілу Дмитра Немчанінова. Продовжували вони диктувати умови й у другому таймі та в підсумку відсвяткували вольову звитягу (2:1), реалізувавши на 75-й хвилині пенальті (відзначився Михайло Сергійчук).


Загалом, 20-й тур запам’ятається низькою результативністю. Окрім «Вереса», віддамо належне футболістам «ВПК-Агро», які здобули третю перемогу поспіль, а от «Оболонь», поступившись у Дніпрі, погіршила свої шанси на підвищення у класі.


Матч тернопільської «Ниви» з «Гірником-Спортом» не відбувся. Долю цього протистояння вирішуватиме КДК УАФ.


20 тур


05.04.2021


«Нива» — «Гірник-Спорт» — не відбувся

«Полісся» — «Металіст 1925» — 0:0

«Кремінь» — «Верес» — 1:2

«Миколаїв» — «Авангард» — 0:0

«Кристал» — «Альянс» — 0:0

«Агробізнес» — «Волинь» — 0:0

«ВПК-Агро» — «Оболонь» — 1:0

«Чорноморець» — «Прикарпаття» — 3:0