3 квітня 2021 17:07

ДЮФЛУ U-14. Элит-лига. УФК "Карпаты" - "Динамо" 0:0

У 2-му турі другого етапу Еліт-ліги ДЮФЛУ динамівська команда вікової категорії U14 (футболісти 2007-го року народження) на виїзді зустрілася із львівським УФК «Карпати».


Гра відбулася на штучному полі місцевого Училища фізичної культури.


Підопічні Сергія Беженара та Евгена Лозинського, які розпочали другий етап змагань із виїзної перемоги над ДВУФК «Дніпро» з рахунком 5:1, звітний поєдинок із сьогоднішнім суперником теж провели активно. Перший тайм вийшов динамічним, команди швидко переходили середину поля, намагаючись знайти шпарини у захисті одна одної та наблизитися до воріт. Втім в обороні суперники діяли грамотно та організовано, нейтралізуючи можливі загрози ще на підступах до штрафного майданчика.


Динамівці атакували багато та різноманітно, активними були як фланги, так і гравці центру. В одному з моментів господарів виручила поперечина, яка прийняла на себе удар Редушка! Львів’яни вигравали верхову боротьбу і після подач від кутової позначки у виконанні киян та вибивали м’яч подалі від власних воріт. Ще в одному з моментів у гру вчасно вступив воротар суперника та заволодів м’ячем. Тож, незважаючи на усі спроби нашої команди, до перерви забити не вдалося, хоча перша половина зустрічі завершилася ударом Човгаленка, з яким впорався воротар.


У другому таймі кияни притиснули опонентів до їхніх воріт та створили кілька небезпечних моментів. В одному з них реакцію продемонстрував воротар, у стрибку вибивши м’яч, а в інших нашим футболістам трохи забракло влучності. Кияни вчасно вступали у відбір м’яча та опинялися першими на підбиранні, щоб якнайшвидше розпочати свої атаки. Удар Драгана прийшовся поруч зі стійкою, після спроби Букатого з гострого кута м’яч у площину воріт не влучив, Попов головою пробивав з офсайду. Словом, динамівці заволоділи беззаперечною ініціативою та м’ячем і не дозволяли гравцям УФК «Карпати» переходити на свою половину поля.


За десять хвилин до фінального свистка господарі ускладнили собі завдання досягти позитивного результату, коли за небезпечну гру було вилучено Кондратюка – суперник шипами розсік Білому обличчя. Час, що залишився до фінального свистка, наша команда провела біля воріт суперника, завдавши кілька ударів та виконавши два кутових поспіль. Але незважаючи на усі зусилля, пробити оборону львів’ян хоча б одного разу динамівцям так і не вдалося. У підсумку, нічия 0:0.


Нагадаємо, свій наступний матч «Динамо» U14 проведе за тиждень, 10-го квітня, коли вдома прийматиме донецький «Шахтар».


ДЮФЛУ. U14. Еліт-ліга. Другий етап. 2 тур


УФК «Карпати» - «Динамо» - 0:0


3.04.2021. Львів. Училище фізичної культури


УФК «Карпати» (стартовий склад): 1. Домчак (к), 3. Сонгаль, 5. Черненко, 4. Грабовенський, 2. Барило, 6. Резнік, 9. Кондратюк, 8. Островка, 11. Гудзь, 20. Смаглій, 10. Пилипчук.


«Динамо»: 13. Мойсеєв, 5. Варивода, 14. Михайленко, 3. Білий (18. Озимай, 63), 6. Човгаленко, 7. Ільченко (16. Букатий, 46; 17. Бондар, 58), 4. Дехтяр, 11. Редушко, 26. Губенко (10. Драган, 36), 8. Попов (к).


Вилучений: Кондратюк (61).