27 березня 2021 14:20

Новичок "Миная": "Думаю, мы обязательно сохраним место в УПЛ"

Одним з останніх новачків «Минаю» став Віталій Бойко. Це 23-річний футболіст з Черкас. Він дебютував в УПЛ з «Минаєм». На його рахунку вже 2 матчі за клуб.


«Як виник варіант з «Минаєм»? Коли я був в Іспанії, то мені зателефонував агент і розповів, що є можливість повернутися в Україну і грати за клуб УПЛ. Звісно, я довго не думав і прийняв запрошення «Минаю».


Так, у мене з цим клубом своя історія – я забив 2 голи у їх ворота, коли грав за «Черкащину». Але це був зовсім інший рівень, у порівнянні з нинішнім, у нас були різні задачі, тому про це в команді вже й не згадуємо. Тепер хочу допомогти «Минаю» добитися результатів. Тут чудовий колектив, є всі умови, щоб грати у футбол. Думаю, ми обов’язково досягнемо успіх і збережемо місце в УПЛ.


З Першої ліги, коли я грав за «Черкащину», перейшов у клуб Другої ліги Іспанії «Ібіца», де провів 1,5 року. Приїхав доводити, що можу грати не тільки в Україні, а й там. Як можна думати про футбол, коли живеш на Ібіці? Там дуже серйозний рівень футболу, тому якщо хочеш досягти успіху, то треба думати виключно про гру. А так, звісно, там чудово - сонце, море.


Залишитися там завадив ковід. Під час карантину там було доволі складно. Наприклад, переїжджати в інший регіон не можна було, тому що треба було мати місцеву прописку або інші документи. Різні моменти були. Тому коли прийшла пропозиція з «Минаю», то повернувся в Україну».