9 березня 2021 22:37

"Динамо" U-13 стало победителем Кубка Виктора Банникова

У вівторок, 9-го березня відбувся фінальний матч турніру, присвяченого відомому воротарю, першому президенту Федерації футболу України Віктору Баннікову, організатором якого стала Федерація футболу міста Києва.


Більш, ніж 20 років тому Віктор Максимович Банніков ударом по м'ячу дав путівку в життя цьому турніру. За цей час понад сотні команд із ближнього і далекого зарубіжжя, а також Канади й Америки, брали участь у цих змаганнях. Це один із найулюбленіших турнірів для наших хлопчаків.


Цього року волею долі у вирішальному матчі за головний трофей зустрілися дві динамівські команди. Хоча турнір проходив серед хлопчаків вікової групи U13 (футболісти 2008-го року народження), у ньому також взяла участь і група на рік молодших футболістів із динамівської школи – U12 (гравці 2009-го року народження). І підопічні Дениса Борсука та Дениса Голоколосова не лише взяли участь, а й змогли дійти аж до фіналу, де і зустрілися з командою під керівництвом Артема Яшкіна та Сергія Процюка.


Вирішальна гра проходила на полі дитячої бази «Динамо» на Нивках, виявилася цікавою та результативною. Грали команди два тайми по 25 хвилин. Із рахунком 4:0 перемогу святкували старші динамівці. Вони забили три м’ячі у першому таймі та ще один у другому. Відзначилися Коновалов, Мартинюк, Рибак та Кушенко.


- Гра вийшла дуже цікавою, просто нам пощастило більше, - зазначив після поєдинку наставник «Динамо» U13 Артем Яшкін. – Обидві команди у певні проміжки часу володіли перевагою та створювали небезпечні моменти. Молодші динамівці кілька разів були близькими до того, аби забити м’яч. Просто ми були на рік старшими, тому і змогли перемогти. Один рік у цьому віці – дуже велика різниця.


Кубок Віктора Баннікова. Фінал


9.03.2021. НТБ «Динамо» на Нивках


«Динамо» U13 – «Динамо» U12 – 4:0 (3:0)


«Динамо» U13 (стартовий склад): Голенков, Коновалов, Чубатюк, Петрушка, Дяченко, Лисицький, Люсін, Рибак, Мартинюк, Меншиков, Романюк.


На заміну у другому таймі виходили: Кушенко, Федоренко, Богомолов, Потієнко, Семенов, Томко, Мурадян.


Голи: Коновалов, Мартинюк, Рибак, Кушенко.