28 січня 2021 20:36

"Колос" уступил "Марибору", Ориховский забил со штрафного

У четвер 28 січня «Колос» провів черговий контрольний матч на навчально-тренувальному зборі в Туреччині. Цього разу суперником хлопців Руслана Костишина був багаторічний чемпіон Словенії «Марібор».


На початку гри ковалівці приголомшили словенців – Оріховський блискуче виконав штрафний удар і м’яко над стінкою відправив м’яч у ціль – 1:0!


Проте, надалі гравці почали помилятися біля свого карного майданчику, і від голу рятувала тільки класна гра Євгена Волинця. Але у середині першої половини помилився Кирило Петров, який необачно намагався переграти один-в-один форварда суперників, і був за це покараний. М’яч у захисника відібрали і Байде зрівняв рахунок – 1:1.


За вісім хвилин помилився вже Микита Кравченко, який неакуратно зіграв із словенцем у своєму карному майданчику – Байде реалізував пенальті, оформивши дубль – 2:1.


А на 40-ій хвилині «Марібор» виконав кутовий і Мартіновіч вколотив третій м’яч у сітку воріт Волинця – 3:1.


По перерві тренерський штаб намагався освіжити гру замінами, а найактивнішим був Євген Селезньов. На 75-й хвилині форвард «Колосу» реалізував пенальті, підтвердивши своє реноме майстра одинадцятиметрових. Окрім цього, Євген міг принести команді нічию – за чотири хвилини до фінального свистка Женя після подачі кутового впритул розстрілював ворота словенців, проте м’яч пролетів у сантиметрах від стійки!


2:3 – це була перша поразка «Колоса» на зборі у Туреччині, а наступний контрольний поєдинок хлопці Руслана Костишина проведуть вже завтра 29 січня проти «Динамо» (Тбілісі).


Контрольний матч


«Колос» (Україна) – «Марібор» (Словенія) – 2:3 (1:3)


Голи: Оріховський (6), Селезньов (75-пен.) – Байде (27, 36-пен.), Мартіновіч (40)


Колос: Волинець (Пахолюк, 68), Кравченко (Чорноморець, 46), Гавриш (к), Петров (Новак, 46), ГНП (Зозуля, 46), Оріховський (Богданов, 46), Нгамба (Данфа, 65), Ільїн (Мілько, 65), Костишин (Ісаєнко, 65), Антюх (Селезньов, 46), Хльобас (Лисенко, 65)

Запасні: Коваль, Мораренко, Сорокін, Ром, Задоя.