9 жовтня 2020 18:06

Йоахим ЛЕВ: "Развитие сборной Украины заслуживает уважения"

Головний тренер збірної Німеччини Йоахім Льов на передматчевій прес-конференції поділився своїми очікування від поєдинку з командою України.


- Завтрашню гру ми збираємося виграти. Гравці добре підготувалися, увійшли у тренувальний ритм. Не варто звертати увагу на результат матчу України з Францією. Нам завтра потрібно буде проявити всю свою мужність, щоб здобути хороший результат.


Я уважно переглянув ігри України з Іспанією та Швейцарією. І хочу сказати, що команда під керівництвом Андрія Шевченка отримала хороший розвиток, показує високий темп, може швидко перемикатися з одного завдання на інші. Тому розвиток команди заслуговує на повагу.


Кадрові зміни? Можливо, у стартовому складі і відбудуться якісь перестановки. Кімміх? Це гравець, який володіє чудовою технікою. Незважаючи на свій вік, він добре підготовлений і випромінює впевненість. Також він дуже мотивований та амбітний, тому від нього багато очікуємо.


Обмеження у зв’язку з карантином? Ми вже звикли до цього. Нам були встановлені відповідні правила, яких ми дисципліновано дотримуємося. Ми постійно проводимо тести та дотримуємося інших заходів безпеки.


Щодо глядачів, то ми чули від мера Києва Віталія Кличка, що завтра на матчі очікується близько 20 000 уболівальників. Це абсолютно добре, тому що буде зовсім інша атмосфера.


Усі гравці збірної України належать до топ-класу. Багато з них грають у європейських топ-лігах і топ-клубах. Зокрема, Ярмоленко. Усі гравці володіють хорошою технікою, добре вміють контролювати м’яч. Тому важко когось одного виділити.