1 жовтня 2020 21:01
1

Андрей ПАВЕЛКО: "Матчи сборной Украины и Лиги чемпионов на НСК "Олимпийский" смогут посетить зрители"

Очільник УАФ Андрій Павелко у своєму Фейсбуці повідомив, що на найближчі матчі збірної допустять глядачів.


"Вболівальники повертаються на трибуни в міжнародних матчах!


Матчі національної збірної України проти Німеччини та Іспанії на НСК “Олімпійський”, як і інші матчі Ліги націй, зможуть відвідати глядачі! Також з глядачами будуть проходити і поєдинки Ліги чемпіонів та Ліги Європи! Відповідне рішення ухвалили сьогодні разом з колегами з Виконкому УЄФА. Дозволяється реалізація до 30% квитків від загальної кількості місць на стадіоні. Надзвичайно важливе рішення УЄФА, яке повертає всім нам неймовірні футбольні емоції і можливість підтримати нашу збірну і наші клуби в єврокубках!


Це те, про що вже півроку мріють мільйони вболівальників України і для реалізації цієї мрії команда УАФ доклала неймовірних зусиль! Всі ці півроку спільно з МОЗ і особисто міністром Максимом Степановим ми вели безперервну роботу, працювали над медичним протоколом і зуміли вже в середині літа повернути вболівальників на матчі плей-оф УПЛ. Пізніше нам вдалося отримати дозвіл на проведення в Україні міжнародних матчів за участі глядачів.


Паралельно велась безперервна і кропітка робота в УЄФА, зокрема питання повернення глядачів на трибуни ми обговорювали з колегами на Виконкомі УЄФА, який відбувся нещодавно в Будапешті. І ось закономірне і таке важливе рішення! Вітаю наших вболівальників і всю футбольну Україну з цієї перемогою!" - написав Павелко.

КЛАС!!!