16 серпня 2020 17:20
1

Олег ФЕДОРЧУК: "Матч "Интер" - "Шахтер" будет досрочным финалом Лиги Европы"

Причина прекрасної форми "Шахтаря" – прогулянковий режим, який ця команда мала в чемпіонаті України. За 5-6 турів до завершення чемпіонату Луїш Каштру зайнявся ротацією складу, відправляючи у відпустки великі групи футболістів. Це дозволило досягти кількох цілей: зняти психологічну й фізичну втому від сезону, спланувати підготовку гравців до вирішальних матчів у Лізі Європи. Відтак "Шахтар" провів два дуже якісні матчі. Вочевидь, донеччани мають перевагу в фізичному і психологічному плані перед "Інтером".


Гравці "основи" прекрасно зіграні між собою, витримують увесь темп матчу й дуже швидко атакують. Ніхто не випадає із гри. Зрозуміло, що за таких обставин у "Базеля" не було жодних шансів вийти до півфіналу.


Інша річ – "Інтер". Італійські тренери - великі майстри тактичних сюрпризів, і я не здивуюся, якщо ми побачимо один із них у виконанні Конте. Плюс, мені здається, що з "Шахтарем" міланці не гратимуть в атакувальній манері, як це вони робили в матчі з "Баєром". Матч "Інтер" – "Шахтар" буде достроковим фіналом. Інша пара не вражає. "Севілья", очевидно, втомлена сезоном, дуже важко грала проти "Вулвергемптона". "Манчестер Юнайтед" вихолостив усі емоції в чемпіонаті країни. Натомість "Інтер" бачиться мені вельми вмотивованим суперником. Особливо в світлі критики з боку Антоніо Конте керівництва клубу. Тепер йому треба виграти трофей, щоби затулити роти своїм недоброзичливцям.


Міланці тиснутимуть на найслабше місце "Шахтаря" – центр захисту. І, відверто, стає лячно за пару Бондар – Кривцов. Навіть підсилення Степаненком, який в останньому матчі виконував функції номінального третього центрального захисника, може не допомогти впоратися із парою форвардів Лукаку – Мартінес.


Однак і "Шахтар" своєю чудовою формою може забезпечити неприємності для суперника. Нас чекає захоплююча гра, можливо, найкраща упродовж усього турніру в Німеччині.


Олег Федорчук

Кто это вообще такой?? Но подлизал кротам знатно. Только Манчестер юнайтед и Севилья в стороне громко посмеялись с их титулами в Европе