18 липня 2020 08:29

Олег СОБУЦКИЙ: "Может быть, этого судью в ресторане или в дороге побили"

Президент Агробизнеса Олег Собуцкий отреагировал на обвинения в избиении арбитра Юрия Иванова после матча Первой лиги с Минаем (0: 2). По словам функционера, он не причастен к тому, что случилось с судьей.

«Я впевнений, що в УАФ є відповідні органи, які повинні в цьому розібратися. Також ми будемо звертатися в поліцію через хибний виклик.

Нехай зроблять експертизу. Кажуть, що я бив? Нехай мене оглянуть... Чим я там бив - руками, ногами або головою... Чому ніхто не звертається? Тільки ЗМІ й федерація. Більше я нічого і ні від кого не чув. Я готовий свідчити хоч зараз.

Можливо, все сталося в ресторані, або дорогою. Є ж інформація, що вони були в ресторані. Сьогодні-завтра поговоримо з людьми, запитаємо, можливо, там щось сталося.

Вони не перебували в роздягальні цілу годину. Вони з іншого місця викликали поліцію. Якби їх побили на стадіоні, як вони стверджують, тоді й поліцію викликати вони повинні були на стадіон», - сказал Собуцкий в комментарии для Футбол NEWS.


Отметим, ранее сообщалось, что Собуцкий в компании трех амбалов зашел в комнату арбитров после матча. Юрий Иванов уже снял побои и написал заявление в полицию.


Также появилась информация, что Собуцкого могут пожизненно отстранить от футбола.