1 липня 2020 11:14

Виталий Романов будет судить уже восьмой матч с участием "Динамо" в этом сезоне

Поєдинок 29-го туру Favbet Ліги між “Динамо” та “Шахтарем”, який відбудеться в Києві на НСК “Олімпійський”, обслужить бригада арбітрів на чолі з Віталієм Романовим.


40-річний арбітр із Дніпра з початку сезону працював на матчах київського “Динамо” сім разів. Романов відсудив поєдинок за Суперкубок України-2019, в якому була зафіксована перемога “Динамо” над “Шахтарем” (2:1), показавши 3 жовті картки. Також він обслуговував поєдинок 1/4 фіналу Кубка України між “Динамо” і “Олександрією” (1:0), показавши 9 жовтих і 1 червону картку - Мохаммеду Кадірі.


У нинішньому сезоні УПЛ Віталій Романов провів 11 матчів (із них 5 - за участю “Динамо”: нічия з “Олімпіком” і перемоги над “Ворсклою”, “Колосом”, “Олімпіком” і “Олександрією”). Показав у чемпіонаті Україні 66 жовтих карток і 8 - червоних. Зокрема, вилучив Беньяміна Вербича в матчі 5-го туру з “Олімпіком”.


В останній зустрічі за участю “Динамо”, на якій працював Романов, кияни в рамках 25-го туру УПЛ розгромили вдома “Олександрію” з рахунком 5:1. У цій грі головний арбітр продемонстрував 7 попереджень, у тому числі динамівцям Сидорчуку, Кадірі, Шепелєву та Андрієвському, а також за другу жовту картку вилучив із поля захисника гостей Каспарса Дубру. Окрім того, Романов призначив в матчі три пенальті протягом першого тайму: по одному реалізували Русин і Гречишкін, а удар Буяльського з 11-ти метрів парирував воротар (однак потім Віталій результативно зіграв на добиванні).