21 червня 2020 10:08

Полузащитник "Десны": "Заря" не только показывает зрелищную игру, но и достигает результата"

Сергій Старенький лише на 89-й хвилині вийшов на поле у зустрічі з «Олександрією», тим не менш, йому вистачило ігрового часу, щоб встигнути оформити гольову передачу. Про гру проти колишнього клубу, підготовку до матчу з «Зорею» та чернігівських уболівальників півзахисник розповів в інтерв’ю клубній пресслужбі.


– У грі зі своєю колишньою командою – «Олександрією», Ви віддали гольовий пас на Тотовицького. Наскільки принциповим для Вас був цей матч?

– «Олександрія» – рідний клуб, де я виступав 8 років – майже 80 відсотків кар’єри. Погано, що грали без уболівальників… А відчуття… тренер довірив вийти на 6 хвилин. Моє завдання: виходити та приносити користь «Десні». Проти своєї колишньої команди грати завжди приємно – тож враження залишилися позитивними.


– Якій настрій у Вас та у команди після повернення до Чернігова? Як готуєтеся до матчу із «Зорею»?

– Готуємося в звичайному режимі. Настрій після гри з «Олександрією» позитивний. Треба не розслаблятися та нарощувати темп – досягати успіху, про яким ми мріємо.


– «Зоря» вважається молодою командою, при тому, що як клуб вона – досвідчений учасник медальних перегонів. В той же час наш клуб вперше бореться за місця в Єврокубках, проте Олександр Рябоконь має у своєму розпорядженні доволі досвідчених гравців. Тож, як Ви вважаєте, кому буде складніше у матчі «Десна» – «Зоря» та хто буде вважатися фаворитом?

– Після того як команду очолив Скрипник, помітно, що луганчани додали та показують цікавий футбол. Це видно усім, хто розуміється на футболі – адже «Зоря» не тільки показує видовищну гру, але й досягає результату. Тож з такою командою цікаво грати. А яким буде результат – побачимо ввечері неділі.


– Зараз на дворі доволі спекотна погода. Це якось позначиться на грі?

– Граємо ввечері, тому, думаю, має бути нормально. Так чи інакше, усі будуть в однакових умовах.


– Вболівальники, на жаль, не зможуть прийти на стадіон. Проте Ви можете передати їм слова підтримки…

– Наше завдання – показувати гарний футбол й давати результат. Але граємо ми саме для вас! Сподіваємося, незабаром епідемія закінчиться – будемо раді бачити чернігівців на трибунах!