13 червня 2020 14:03

ФК "Ингулец": "Поворознюк и Кополовец заключили мир"

Як повідомляє ФК "Інгулець", вечір п'ятниці 12-го числа увійде в новітню історію українського футболу, як день примирення сторін.


"В даному випадку мова про два клуби - "Інгулець" і "Минай", керівники яких - президент петрівського клубу Олександр Поворознюк і спортивний директор "Миная" Михайло Кополовець - в телефонному режимі провели плідну розмову, результатом якої стала мирова угода. Михайло Михайлович вибачився за деякі речі, оприлюднювати які сьогодні вже немає сенсу. Олександр Григорович, в свою чергу, підтримав ініціативу закарпатської сторони. Всі розбіжності між нашими клубами залишилися в минулому.


І "Інгулець", і "Минай" - це клуби, що представляють невеликі населені пункти. У обох завдання розвивати футбол в регіонах, дарувати радість уболівальникам. Заочне змагання в епістолярному жанрі залишилося в минулому. Сьогодні думки всіх клубів Першої ліги ПФЛ виключно про футбол. "Інгулець" і "Минай" - не виняток. Все вирішиться в чесній та безкомпромісній боротьбі на футбольному полі. До рестарту сезону 2019/2020 року залишилося трохи більше тижня. І нехай переможе найсильніший..." - йдеться у заяві.