2 червня 2020 23:48

Черкасский МСК "Днепр" подал документы для участия во второй лиге

Незважаючи на карантин, у житті муніципального спортивного клубу «Дніпро» (Черкаси) відбуваються важливі події, де одна з головних – проходження процедури атестації для участі у чемпіонаті країни з футболу серед клубів Другої ліги


Директор МСК «Дніпро» Черкаської міської ради Юрій Гончаров в інтерв’ю інтернет-порталу «Черкаський спорт» розповів, як проходить атестація для участі у футбольних змаганнях та проінформував про те, як справи в інших командах з ігрових видів, що входять до складу муніципального спортивного клубу.


– Що стосується проходження МСК «Дніпро» процедури атестації для участі у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед клубів Другої ліги сезону сезону 2020/2021 р.р., то в обумовлені терміни ми подали всі необхідні документи, – на початку розмови відзначив Юрій Гончаров. – Ми очікуємо позитивного рішення, оскільки маємо таку матеріально-технічну базу, якої немає навіть у деяких команд першої ліги. При цьому хочу відзначити, що крім головної футбольної команди, до складу клубу входить юнацька команда вікової категорії Ю-19 та підписана угода про співпрацю з ДЮСШ «Дніпро-80», власником якої, як і нашого клубу, є Черкаська міська рада. Приємно відзначити практичну підтримку нашого бажання грати на вищому рівні з боку міського голови Черкас Анатолія Бондаренка, заступника мера і куратора МСК «Дніпро» Юрія Ботнара та Ігоря Коломойця, який поєднує посаду почесного президента нашого клубу з виконанням обов’язків заступника міського голови.