19 квітня 2020 13:46

Журналист Ящук назвал 20 причин, почему его нужно выбрать президентом УПЛ

Журналіст програми "Футбольний формат" Олег Ящук підтвердив, що хоче балотуватися на посаду президента УПЛ, про що повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.


"Головні тези передвиборчої кампанії сформовані.


Чому я ідеальний кандидат на пост президента УПЛ:


1. Незалежний, незаангажований. Не маю впливу жодного клубу. Немає залежності ні від "Динамо", ні від "Шахтаря".


2. Молодий, амбітний, з новим поглядом на ситуацію в українському футболі.


3. Готовий зламати стару систему. Прем'єр-лізі потрібні нові люди з новими ідеями. А не ходити по колу.


4. Спілкуюсь однією мовою зі всіма керівниками клубів, в будь-який час доби готовий їх вислухати без допомоги перекладача чи помічника.


5. Завдяки роботі на телебаченні особисто знаю більшість босів клубів як УПЛ, так і Першої ліги.


6. Незалежний від УАФ. З Андрієм Павелком суто робочі відносини упродовж останніх 7 років


7. Обізнаний процесами всередині всіх клубів, проблем, контрактів. Знаю всю ситуацію зсередини. В українському футболі працюю рівно 10 років.


8. Тісний зв'язок та співпраця з попередніми керівниками УПЛ. Це допоможе не повторювати старих помилок.


9. Людям потрібні зміни. Я готовий вислухати пропозиції простих уболівальників. Порядок денний та програма повинні передусім скластись з їхніх побажань


10. Готовий сісти за стіл перемовин з кожним керівником клубів, масажистом, адміністратором, лікарем, почути їх та знайти компроміс.


11. Готовий говорити не як дипломат, із завченими фразами, а бути ближчим до народу.


Чітко вибудувати план дій виходу з кризи. Готовий обговорити та проаналізувати роботу нинішньої дирекції УПЛ, з представниками якої завжди був у гарних відносинах.


12. Готовий зекономити бюджет організації, працювати за оклад в 3-4 рази менший за мого попередника


13. Створити усі умови для роботи телебачення. Все згідно з регламентом. Все має бути прописане. Інтерв'ю з арбітрами після матчів. З гравцями в перерві матчів: короткий флеш по 30 секунд. Це європейський досвід


14. Я не бізнесмен, не олігарх, не політик. Заплямованого минулого немає. Жодні інтереси не відстоюю. Ні з ким бізнес не ділю.


15. Я не бажаю розписувати програму на 20 сторінок. Менше слів, менше обіцянок-більше діла. Переможемо лише разом, спільними зусиллями.


16. Готовий збудувати сильну амбітну команду професіоналів. У мене в КОМАНДІ як досвідчені потужні юристи, так і функціонери, що працювали в клубах і мають великий досвід. Знають ситуацію зсередини.


17. Маю хороші відносини з багатьма впливовими бізнесменами країни, що люблять футбол. Готовий залучити нових спонсорів та партнерів.


18. Планую створення незалежного телеканалу від УПЛ, який буде транслювати усі матчі, огляди, надавати всю картину глядачам. У будь-якому куточку країни.


19. Варто зобов'язати футбольні клуби проводити щонайменше двічі на місяць відкриті тренування для уболівальників. Це знову вдалий європейський досвід.


20. Під час матчів УПЛ розігрувати футболки гравців обох команд. Це чималий стимул для кожного уболівальника


Головне усім мобілізуватись, консолідуватись і зрозуміти, що ми працюємо для розвитку українського футболу. Що тут потрібно вислухати людей, а не відстоювати когось інтереси.


Зараз не час дипломатії, шаблонних обіцянок, а час конкретних дій, рішучості та новий ідей спільно з уболівальниками", - написав Ящук.