6 березня 2020 16:15

"Александрия" - "Динамо" 2:2. Первенство U-21. Отчет о матче

Підопічні Юрія Мороза завершили перший етап чемпіонату U21 нічиєю у виїзному матчі з “Олександрією”.


Першого удару по воротах у матчі завдали господарі, однак м’яч у тому епізоді став легкою здобиччю для Кучерука. Проте вже за кілька хвилин сфера все-таки опинилася у воротах “Динамо”: нападник “Олександрії” Іван Петренко увірвався до штрафного киян і, обігравши захисників, влучно пробив низом із гострого кута.


У відповідь динамівці почали розгортати атаки повільним темпом і загрожували суперникам зі стандартів. Так, Скорко потужно виконав штрафний, із яким впорався Рудик. А ось кутовий на 18-й хвилині став для “Динамо” результативним: м’яч після навісу Блізніченка у штрафний майданчик зрізав у свої ворота Нікіта Альянов.


До кінця тайму “біло-сині” зберігали перевагу у володінні м’ячем, однак ігровий снаряд здебільшого тримався у центрі поля. У свою чергу, олександрійці діяли досить жорстко - найбільше по ногах діставалося Беніто, який зазнав ушкодження та змушений був покинути поле наприкінці першої половини поєдинку.


Проте на перерву “Динамо” пішло, ведучи в рахунку: Надольський у дотик замикав навіс із глибини, пробивши у поперечину, а Сухоручко, який щойно вийшов на заміну, головою добив м’яч у ворота - 1:2.


Другий тайм став продовженням першого за малюнком і низькою швидкістю гри, причому активнішими в атаці на початку виглядали господарі поля, які й втілили свою націленість на ворота у гол. На 61-й хвилині Петренко наважився на удар здалеку - і влучив у дальню “дев’ятку”, до якої у стрибку не дотягнувся Кучерук.


Юрій Мороз одразу зреагував на пропущений гол, випустивши другого нападника Ісаєнка. Динамівці активізувалися в нападі, однак до справді небезпечних атак справа не доходила. Так, Кузик пробивав із лінії штрафного після проходу Сухоручка - вище воріт, а Романчук завдавав удару з середньої дистанції - у руки голкіперу “Олександрії”.


Найбільш гострим вийшов постріл Сухоручка перед фінальним свистком, який нападник спрямовував у ближній кут воріт, проте Рудик встиг зреагувати на цю спробу.

Динамівці вдруге протягом чемпіонату втратили очки у зустрічі з “Олександрією”, однак вийшли на проміжне перше місце у турнірній таблиці, набравши 48 очок.


Чемпіонат U21. 22-й тур


“Олександрія” - “Динамо” - 2:2


06.03.2020. Олександрія. КСК “Ніка”


“Олександрія”: 21. Рудик - 4. Альянов, 8. Дудка (11. Пастухов, 63), 15. Петренко, 19. Глоба - 22. Підручний, 29. Литвяк, 30. Кобеляш, 34. Мельник, 69. Водяницький - 70. Новіков


“Динамо”: 31. Кучерук - 22. Скорко, 14. Сирота, 13. Забарний, 2. Кузик - 3. Романчук, 5. Білошевський (К) (9. Ісаєнко, 63), 7. Надольський, 77. Беніто (16. Сухоручко, 40), 10. Блізніченко - 17. Мащенко


Голи: Петренко (6, 61) - Альянов (18, автогол), Сухоручко (43)


Попередження: Підручний (81), Альянов (82)