25 лютого 2020 13:58

Валерий Курелех снова вернулся в "Кремень"

Футбольний клуб «Кремінь» підписав центрального захисника Валерія Курелєха. Вихованець «Кременя» давно знайомий вболівальникам, адже не один рік грав за кременчуцьку команду. Після річної перерви Валерій Курелєх повернувся в рідну команду.


- За результатами «Кременя» іноді слідкував, але не пильно, а загалом. Оскільки просто цікаво хто як виступає. Про те що можу опинитися в Кремені дізнався від директора Андрія Дмитровичу Недяка. Сказав що клуб взяв курс на місцевих футболістів, запитав чи готовий я, я сказав що так - поділився Валерій.


Після гри з «Олімпією» Валерій поділився враженнями від підготовки та гри під зливою.


- У нас на перегляді багато молодих гравців на перегляді, яких необхідно переглянути. Другий збір завершився, зробимо необхідні висновки: когось залишимо, а хтось покине команду, й будемо працювати далі й дивитися. Сподіваюсь надалі гра буде покращуватися.


- Погодні умови заважають грати на полі?


- Згадайте, які раніше були сніжні зими, а зараз як на Мальдівах. Нас все влаштовує. Така злива навіть навпаки краще для захисників — захисникам подобається зробити підкат, проїхатися на дупі.


- Які плани на збір?


- Краще підготуватися як фізично, так і тактично до ігор Першої ліги, адже там буде більш інтенсивніше. Буде більше силової боротьби, треба дивитися як нам краще діяти, щоб досягати якогось результату.