30 листопада 2019 14:05

Орест КУЗЫК: "Надо перетерпеть, взвесить все и работать дальше"

У матчі з «Колосом» до основного складу команди повернувся Орест Кузик. Про стан свого здоров’я, настрій у команді та протистояння з «Олександрією» півзахисник розповів клубній пресслужбі.


– У матчі з «Колосом» Ви, вперше з 5 жовтня, вийшли на поле. Як здоров’я та в якому функціональному стані перебуваєте?

– Відчуваю себе добре, відновився після травми. Готуємося на гру в звичайному режимі. Треба виходити та набирати очки, тим більше після поразки, яку я вважаю у чомусь недоладною… треба виходити та вигравати.


– Наскільки команда засмутилася, після того як втратила можливість повернутися на 2 сходинку у таблиці?

– Безумовно всі засмучені, адже сподівалися на кращий результат. Але без поразок не буває перемог. Тож зробимо висновки та будемо готуватися до наступного суперника. Вважаю, що нічого катастрофічного не сталося. Буває будь-що. Треба перетерпіти, зважити все та працювати далі.


– Попереду гра з «Олександрією» – прямим конкурентом. Чи позначиться на цьому матчі те, що у четвер команда з Кіровоградщини зіграє з «Вольфсбургом»?

– Для нас це добре, адже гравці «Олександрії» втратять багато сил, емоцій… Для них це теж дуже важливий матч, тому для нас зустріч суперника у Лізі Європи – це добре. Але у «Олександрії» є два рівноцінних склади – це гарна бойова команда. Вони приїдуть повністю готовими, ми теж підготуємося. Тому чекатимемо на гарну бойову гру.


– Кого б Ви виділили у складі суперника?

– Не хочу виділяти когось одного, адже в них згуртований колектив, гарна команда. Є виконавці, які вже не один рік грають разом. Тому можна виділити всю команду, а не переходити на особистості.


– Вдома у цьому сезоні, поки що, «Десна» грає гірше, ніж у гостях. Чи зможете у найближчому матчі переломити цю статистику?

– У кожній грі ми хочемо перемагати, незалежно від того вдома ми граємо чи на виїзді. Але так поки складаються обставини. Будемо робити все для того, щоб й вдома перемагати та радувати вболівальників.