12 вересня 2019 10:34

Директор ФК "Львов" - о назначении Мазяра главным тренером: "Это амбициозный специалист"

Генеральний директор професійного футбольного клубу «Львів» Андрій Паньків – про призначення Володимира Мазяра новим головним тренером львівського клубу.


«Запропонували посаду головного тренера ПФК «Львів» Володимиру Мазяру, оскільки це амбітний спеціаліст, який має шанс показати себе в одному з найамбітніших проектів українського футболу. Цей той випадок, коли футбольний клуб та тренер потрібні один одному задля досягнення високих цілей.


Володимир Іванович вже працював раніше у нашому клубі, причому достатньо успішно. Але згодом настав період трансформації: вища ліга, бразильський вектор трансферної політики, період становлення нового курсу.


Зараз настав той самий момент, коли усі механізми у проекті вже злагоджено працюють, бразильці демонструють свій високий потенціал, підтягуються до основи молоді вихованці клубної академії, а команда демонструє цікавий футбол та хоче стати ще більш конкурентоздатною. І для цього ПФК «Львів» потрібен наставник нової формації: молодий, харизматичний та амбітний.


Дізналися про те, що тренер завершив співпрацю з його попереднім клубом, і одразу ж прийняли рішення запропонувати йому очолити ПФК «Львів». Перемовини тривали недовго, прийняли рішення про подальшу співпрацю.


Цілі на сезон лишаються незмінними – перша шістка та потрапляння в єврокубки. Адже клуб, який два роки поспіль завершував чемпіонат України серед шести найсильніших команд, не може претендувати на менші здобутки», – зазначив генеральний директор «синьо-золотих левів» Андрій Паньків.