19 травня 2019 11:43

Футболистам "Вереса" выплатили часть зарплаты: о каких суммах идет речь

600 тисяч гривень боргу із заробітної плати виплатив футболістам "Вереса" власник компанії "Укртепло" Іван Надєїн. Скільки ще потрібно виплатити – він не знає. Не назвав нам цієї суми і речник "Вереса" Олексій Кривошеєв.


Нагадаємо, перед грою з ужгородським "Минаєм" футболісти через адвоката Юрія Юрченка погрожували не вийти на матч у зв’язку з тримісячною заборгованістю із заробітної плати.


– Фактично, звернувся міський голова з такою пропозицією – допомогти, що вони готові, теж зголосилися допомогти команді, зробити таку більш-менш красиву, цікаву історію сучасну як акціонерне товариство із залученням, максимально, бізнесу, влади і громади. Вирішили просто допомогти, я особисто передав команді кошти, направив людину, яка виплатила заборгованість гравцям, щоб вони могли закінчити нормально сезон. Зараз ми подивимось взагалі, що там є із заборгованості. Ми це закрили під підпис, кожен гравець розписався. Ситуація по заборгованості мені не дуже зрозуміла, треба все побачити і подивитися, але далі ми сформуємо бюджет, на основі якого і місто, і ми вкладемо кошти в акції, громада і будь-хто зможе їх купити, – прокоментував власник компанії "Укртепло" Іван Надєїн.


Нагадаємо, приватна компанія "Укртепло", Рівненська міська рада та громадська спілка "Верес" вже незабаром можуть створити публічне акціонерне товариство, що опікуватиметься у Рівному футбольною командою. Меморандум про наміри підписали керівники згаданих структур.


Інформація про це з’явилася 13 травня на інформаційних ресурсах клубу "Верес". Наступного дня її підтвердили президент громадської спілки "Верес" Олексій Хахльов, власник "Укртепла" Іван Надєїн та міський голова Рівного Володимир Хомко. Попередньо міськрада та громадська спілка матимуть по 25% акцій, а "Укртепло" – 50%.